Matthew McConaughey: vauvan nimi julkistettu

Matthew McConaughey:n vauvan nimi on tullut julkisuuteen. Tyttöjen sydämet valloittanut Hollywood-komistus kertoi Twitterissä lapsensa saaman nimen ja kiitti samalla kaikkia onnittelijoita. Matthew:n ja hänen kauniin vaimonsa, Camilla Alvesin, vauvan nimi on Livingston Alves McConaughey.

Livingston poika on Matthew:n ja Camilla Alvesin kolmas lapsi. Parin aikaisempien lasten nimet ovat Levi ja Vida.

Camilla Alves ja Matthew McConaughey: lapsen nimi ja hoito-ohjeet

Samalla kun Matthew McConaughey ja Camilla Alves paljastivat lapsen nimen, antoi Matthew samalla hoito-ohjeita tuleville vanhemmille. ”Ne syövät, kakkaavat ja nukkuvat. Mikäli ne itkevät, täytyy niiden tehdä jotakin näistä kolmesta ja niillä on haasteita sen tekemisessä. Aika yksinkertaista.”, sanoi Matthew aikoinaan Vidan synnyttyä. Siinä siis meille kaikille tuleville vanhemmille hyviä lasten hoito-ohjeita.

Jokin aika sitten kirjoitimme täällä huippumalli Gisele Bünchenin vauvan nimestä,

Onnea vanhemmille! Mitä mieltä muuten sinä olet nimestä Livingston?

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös