Gisele Bündchen ja vauvan nimi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bündchenin vauvan nimi on selvillä: Vivian Lake. Brassikaunotar paljasti asian Facebook-sivullaan jokin aika sitten, uutisoi Iltalehti. Vivian Lake on Giselen ja hänen miehensä Tom Bradyn   toinen lapsi. Parin esikoisen nimi on Benjamin.

Nyt 32-vuotias Gisele Bündchen on Leaonardo di Caprion entinen tyttöystävä. Gisele Bündchenin lapsen nimi on todella kaunis Vivian. Mistä lie inspiraatio tullut. Edesmennyt muotisuunnittelija Alexander McQueen tituleerasi aikoinaan Gisele Bündchenin The Bodyksi, sillä hänen vartalonsa on aina aiheuttanut kateutta ja tuijottelua rannoilla. Rehellisesti sanoen, tuo mamman masu tekee kyllä näystä entistä kauniimman. Varsinkin kun vauvan nimi on vielä noin kaunis.

Lue täältä, kun uutisoimme Drew Barrymoren lapsen nimestä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös