Kim Kardashian raskaana: mikä tulee olemaan vauvan nimi?

Päivitetäänpäs hieman alla olevaa kirjoitusta, koska Kim Kardashian ja Kanye West vauvan nimi on nyt selvä. Lapsen nimi tulee juhannuksen Iltalehden mukaan olemaan Kaidence Donda West.

Kaidence tulee siitä, että Kardashianin suvussa kaikki annettavat nimet alkavat K-kirjaimella ja Donda puolestaan tulee Kanyen edesmenneen äidin nimestä.

Alla vielä alkuperäinen juttu siitä, kun ilmoitimme Kimin olevan raskaana.

Kim Kardashian raskaana: mikä tulee olemaan vauvan nimi?

Mikä tulee olemaan Kim Kardashian vauvan nimi? Superjulkimo julisti uudenvuoden alla, että hän odottaa lasta superstara Kanye Westin kanssa. Kim kertoi asiasta blogissaan: ”Se on totta!! Kanye ja minä odotamme vauvaa. Tunnemme olomme niin siunatuiksi ja onnekkaiksi ja toivomme, että meidän molempien perheidemme lisäksi, Kanyen äiti ja minun isä voisivat olla mukanamme juhlistamassa tätä erityistä aikaa kanssamme. Odotamme innolla vuoden 2013 tuomia uusia alkuja sekä perheen perustamista. Hyvää uutta vuotta!!! Xo”, kirjoitti Kim.

Seuraavat kuukaudet tullaankin spekuloimaan kovasti, että mikä tulee olemaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsen nimi. Viime vuosina suuren julkisuuden saanut Kardashianin perhe on jo jättänyt jälkensä lasten nimeämiseen ympäri maailman, sillä Kimin sisarusten Kourtneyn ja Khloen mukaan on nimetty tuhansia ja taas tuhansia lapsia ympäri maailman viime vuosina.

Kim Kardashian ja Kanye West: lapsen nimi

Kim Kardashian ja Kanye West alkoivat seurustella huhtikuussa 2012, joten lapsen nimi ei ehkä vielä ole ollut parin puheissa. Toisaalta, kuka tietää. Ehkä lapsen nimi on jo päätetty? Koko perhe tuntuu ainakin olevan enemmän kuin innoissaan raskausuutisesta, koska esimerkiksi Kimin sisko, Khloe, kirjoitti seuraavaa heti uutisen tultua julkiseksi: ”Olen halunnut huutaa ilosta talojen katolta ja vihdoinkin voin. Uusi enkeli toivotetaan tervetulleeksi perheeseemme. Olen ilosta sekaisin!”

Mikä tulee olemaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsen nimi? Tämä uutinen tuli esille itsellemme juuri sen jälkeen, kun Hollywood-hurmuri Matthew McConaughey ja Camilla Alves paljastivat täällä vauvansa nimen.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös