Lily Allenin vauvan nimi: Lily Allen sai toisen lapsensa!

Lily Allenin vauvan nimi on selvillä! Laulajatar synnytti toisen lapsensa tammikuun alkupuolella ja lapsi sai nimekseen ihastuttavasti Marie Rose Cooper. Lily on 27-vuotias supertähti, joka sai miehensä Sam Cooperin kanssa jo pariskunnan toisen lapsen. Ensimmäisen lapsen, sekin tyttö, nimeksi oli valittu äärimmäisen kaunis Ethel Mary. Ethel on nyt jo 13 kuukautta vanha ja siis siskon leikkikaverikseen.

Myös Rosie O’Donnell on tullut äidiksi

Koomikko-näyttelijä Rosie O’Donnell on myös tullut äidiksi. Rosie ja hänen vaimonsa Michelle Rounds saivat pienen adoptiotyttären, Dakotan, tammikuun alkupuolella. O’Donnell on kunnostautunut lapsirintamalla, sillä hänellä on edellisestä avioliitostaan neljä lasta. Iltalehti uutisoi molemmat uutiset.

Muutama päivä sitten ilmoitimme suomalaisen julkkiskokki Tomi Björckin ja Minka Björckin vauvasta, josta voit lukea täältä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös