Liverpoolin Luis Suarez: tästäkö lapseni nimi tuli?

Liverpool FC:n fudisjengin sivuilta löytyi hauska juttu: seuran huipputähti Luis Suarez ihmetteli lapsensa nimeä. Mies alkoi jo miettiä, että hänen pelaamisensa Liverpoolissa on ollut kohtalon sanelemaa. Yeah right.

Anyway, Luis Suarezin tytön nimi on Delfina ja miehellä on tapana juhlia tekemiään maaleja suutelemalla käteensä tatuoidun tyttärensä kaunista nimeä. Oi kuinka suloista. Tässä vaiheessa jokaisen naisenkin pitäisi alkaa katsoa lauantaisin Premier Leagueta.

No, nyt vihdoin Herra Suarez on tajunnut – se kestää yleensä hetken – että oman tyttären nimi on anagrammi sanasta Anfield, joka on Liverpool FC:n stadionin nimi. Tämä on tietenkin Suarezin mielestä sattuman kauppaa, kuten ilmeisesti kaikki hänen elämässään. Voi olla. Hauska yhteensattuma siinä tapauksessa. Delfina ja  Anfield. Kaunis tarina. Kaunis vauvan nimi. 

Lue täältä Uma Thurmanin lapsen nimestä. Hänelle päätettiin antaa kaikki mahdolliset nimet, koska ikinä ei voi tietää, josko pääsee vielä nimiä jakamaan. Hyvä strategia, joka ei valitettavasti vielä pelitä Suomessa.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös