Taikuri juhliin

Taikuri juhliin ja arkeen – Interaktiivinen taikashow omaan olohuoneeseen

Taikuri juhliin ja arkeen – Interaktiivinen taika-show vaikka omaan olohuoneeseen

Taikuri juhliin artikkeli on tehty Kaupallisessa yhteistyössä Taikuri Karin kanssa.

Kun pitäisi järjestää lasten juhliin ohjelmaa, tai viikonlopuksi kivaa ajanvietettä perheelle, interaktiivinen taikashow on lähes tunnin mittainen viihdyttävä ja mukaansa tempaava esitys, jonka saat tilattua vaikka omaan olohuoneeseesi.

Taikuri Kari on yksi suomen harvoista ammattitaikureista, joka interaktiivisen taikashow:n lisäksi tekee myös esiintymisiä ympäri suomen. Kokemusta taikojen tekemisestä on kertynyt jo vuosien ajalta niin lasten, kuin aikuistenkin edessä esiintyen.

Taikashow omaan olohuoneeseen on mahtava ohjelmanumero erilaisiin juhliin.

Interaktiivinen taikashow on 50 minuutin paketti, joka sisältää 2 x n. 25min. esitystä youtubessa. Videoesitysten lisäksi taikaesitys sisältää varustepaketin, jolla esityksestä saadaan lapselle todentuntuisempi.

Esimerkiksi Taikurin heittäessä pallon lapsia kohti, tulee aikuisen heittää paketissa tullut pallo lasten takaa heidän eteensä. Näin saadaan lapsille tunne, että taikurin heittämä pallo lentää heille asti.

Taikuri puhuttelee lapsia videon välityksellä

Youtuben katselu on lapsille arkipäivää, ja he ymmärtävät, että videoissa esiintyvä henkilö ei voi nähdä tai kuulla heitä. Tästä huolimatta Taikuri Kari pystyy taitavasti ottamaan kontaktin lapsiin, ja luomaan esityksen lähes aidoksi show;ksi. Näin interaktiivinen taikashow on paljon enemmän kuin pelkkä youtube-video.

”Interaktiivinen taikashow oli mukaansatempaava, ja Taikuri Kari onnistuikin videon välityksellä lasten puhuttelussa erittäin hyvin! Lapset yrittivät jopa muutamaan otteeseen huutaa vastausta tv:ssä esiintyvälle taikojen tekijälle, niin hyvin show sai heidät pauloihinsa.”

Interaktiivinen taikashow on paitsi erinomainen ja persoonallinen lahjaidea lapselle, se on myös hyvä vaihtoehto viikonlopun ohjelmaksi oman perheen kesken. Etenkin tänä aikana, kun elokuvateatterit ja muut lasten aktiviteettipaikat ovat suljettu. Hinta paketille on 47€, eikä videoiden katseluiden määrää ole rajoitettu laisinkaan.

”Sen lisäksi, että esitys katsottiin meillä kerran, se piti nähdä heti seuraavana aamuna uudelleen. Ja uudelleen.. ”

Esiintyvä taikuri erilaisiin juhliin ja tapahtumiin

Olosuhteiden salliessa Taikuri Kari on mahdollista tilata myös paikan päälle. Mukanaan hän tuo taustaverhon ja äänentoistolaitteet, joten esiintymispaikan saa luotua melkein minne vain, missä on tilaa n. 2x3m.

Hyvä taikashow on viihdyttävää ohjelmaa niin pienemmälle, kuin jo varttuneemmallekin väelle, ja taikuus onkin loistavaa viihdettä moneen tapahtumaan:

  • Häät
  • Syntymäpäivät
  • Pikkujoulut
  • Virkistyspäivät
  • Yritysten/yhdistysten tapahtumat
  • Sekä lasten, että aikuisten juhliin

Kokoperheen taikaesityksen ja lähitaikuuden lisäksi Karilta on tilattavissa myös hauska stand-up taikaesitys. Tarvittaessa esitykset onnistuvat myös sujuvasti englanniksi.

Lisää infoa ja Taikuri Karin yhteydenottolomakkeen löydät www.taikurikari.fi

Lue myös Synttärikakku mallia Barbie ja muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin

Jaana Rönkä

Takaisin ylös