Syntymäpäiväjuhlien herkulliset tarjottavat

Barbie synttärikakku ja muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin

Barbie synttärikakku ja muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin

Barbie synttärikakku ja muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin -artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoka kanssa.

Tyttäreni täytti hetki sitten kolme vuotta ja juhlia vietettiin lauantaina 14.7. Juhlien järjestäminen kaikkine puolineen on itselleni todella mieluista puuhaa ja kaikkina näinä vuosina juhlissa on ollut myös teema. Koristeiden lisäksi juhlien tärkeässä osassa on juhlapöytä ja siinä esiintyvät tarjottavat. Tänä vuonna järjestimme juhlat prinsessa-teemalla vaaleansinistä ja vaaleanpunaista väriä käyttäen.

Tarjottavia suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon juhliin osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat. Meidän tarjottavat valmistettiin vähälaktoosisista tai kokonaan laktoosittomista tuotteista.

Kaikki tuotteet tilasimme K-Ruoka.fi verkkokaupasta ja noudimme ne meille valmiiksi kerättyinä ja pakattuina. Tilaaminen K-Ruoka.fi verkkokaupasta oli helppoa ja nopeaa. Loin itselleni K-tunnuksen ja lisäsin tietoihin Plussa-korttini, jotta voin kerätä ostoksistani myös Plussa-pisteitä. Tilaaminen alkoi sopivimman kaupan valinnalla, eli sen, josta halusimme tilauksemme noutaa. Tarvitsemiemme tuotteiden ostoslista oli valmiina, joten haimme tuotteet kaupan valikosta suoraan niiden nimellä. Näin ostosten tekeminen sujui todella nopeasti ja vaivattomasti. Vahvistin tilauksen, jonka jälkeen sain valita tilauksen noutoajan, joka oli heti seuraavana päivänä. Sähköpostiini tuli välittömästi tilausvahvistus, jossa oli selvät ohjeet tuotteiden noutoon liittyen sekä vielä ostoslistani. Ostokset maksettiin kortilla noudon yhteydessä.

Artikkelista löydät Barbie synttärikakku -ohjeen sekä muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin.

synttärikakku
Barbie synttärikakku: Vanilja-aprikoosi

Raikas kesäinen Barbie synttärikakku – valmistusohje

Täytekakku oli suurin ja näyttävin osuus koko juhlapöydästä. Teimme prinsessakakun, jollainen itsellänikin on lapsuudessa syntymäpäivillä ollut.

Kakkupohja

Pirkka sokeri

Vehnäjauho

Kananmuna

Leivinjauhe

Kakkupohjan valmistus onnistuu helposti ja nopeasti kun mittaa kolmeen erilliseen lasiin saman verran kutakin ainesosaa. Jauhojen sekaan lisätään ripaus leivinjauhetta. Vatkaa munat ja sokeri tasaiseksi vaahdoksi – lisää sitten seokseen jauhot. Paista pohja uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Kostuta kakkupohja maidolla.

Täyte (kolme kerrosväliä)

6 prk Maustettu vaniljarahka

2 prk Pirkka aprikoosihillo

Täytä kakkupohjan kerrosvälit ensin lisäämällä aprikoosihillo, sitten vaniljarahka.

Koristelu

3 prk Pirkka laktoositon kuohukerma

Sininen elintarvikeväri

Vaahdota kuohukerma kermavaahdoksi. Ripottele elintarvikeväriä kermavaahdon joukkoon toivotun sävyn saavuttamiseksi. Kelmulla suojattu barbi asetellaan kakun keskelle ja itse kakku koristellaan hameeksi pursotinta käyttäen. Lisää koristeita oman maun mukaan, esim. strösseleitä.

Suolaiset piiraat
Kinkku- ja juusto-pinaattipiiraat

Suolaiset piiraat – valmistusohjeet

Kinkkupiiras

Pohja

2 kpl Pirkka piirakkatakinalevy

Täyte

2 pss Pirkka kinkkusuikale

2 prk Pirkka kevyt kermaviili

1-2 kpl kananmuna

1 pss K-Menu emmentaljuustoraaste

1 kpl Paprika

1 pkt Pirkka kirsikkatomaatti

Levitä taikina piirakkavuokaan tai peltiin. Pilko paprika. Sekoita kinkkusuikaleet, paprika, kananmuna, kermaviili ja puolet juustoraasteesta tasaiseksi seokseksi. Lisää täyte taikinan päälle ja ripottele vielä loput juustosta. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne täytteen päälle. Paista uunissa 225 asteessa noin 20-30min.

Juusto-pinaattipiiras

Pohja

2 kpl Pirkka piirakkataikinalevy

Täyte

1 kpl K-Menu salaattijuusto

2 pss Pirkka hienonnettua pinaattia

2 prk Pirkka kevyt kermaviili

1-2 kpl kananmuna

1 pss K-Menu emmentaljuustoraaste

1 pkt Pirkka kirsikkatomaatti

Levitä taikina piirakkavuokaan tai peltiin. Sulata pinaatti kevyesti pannulla. Sekoita pinaatti, kananmuna, kermaviili ja puolet juustoraasteesta ja salaattijuustosta tasaiseksi seokseksi. Lisää täyte taikinan päälle ja ripottele vielä loput juustoraasteesta ja salaattijuustosta. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne täytteen päälle. Paista uunissa 225 asteessa noin 20-30min.

Makeat naposteltavat – valmistusohjeet

Vaniljatäytekeksit
Koristellut vaniljatäytekeksit

Koristellut vaniljakeksit

2 pkt K-Menu vaniljatäytekeksi

1 pkt Pirkka valkoinen leivontasuklaa

Sininen elintarvikeväri

Sulata leivontasuklaa ja lisää elintarvikeväriä toivotun sävyn saavuttamiseksi. Valuta varoen suklaaseosta keksien päälle. Lisää strösselit ja anna koristeiden jähmettyä.

Popsit
Minttu-vaniljapopsit valkosuklaa kuorrutteella

Minttu-vaniljapopsit valkosuklaa kuorrutteella

2 pkt Pirkka mintunmakuinen täytekeksi

2 pkt Pirkka tuorejuusto vanilja

2 pkt Pirkka valkoinen leivontasuklaa

Murskaa täytekeksit ja sekoita tuorejuuston kanssa tasaiseksi seokseksi. Pyöritä seoksesta pieniä palloja ja anna niiden jähmettyä jääkaapissa. Sulata leivontasuklaa. Pyörittele jähmettyneet minttu-vaniljapallot valkosuklaassa. Koristele haluamallasi tavalla, esim. strösseleillä. Kiinnitä popseihin tarjoilutikut ja laita valmiit popsit jääkaappiin jähmettymään. 

Sipsibuffet
Sipsibuffet: Sourcream&onion, Cheese&onion snack ja Yrtti&kerma snack
Cocktailriisipiiraat
Cocktailriisipiirakat & munavoi

Suolaiset naposteltavat

Piiraiden lisäksi tarjolla oli helppoja ja nopeita suolaisia tarjottavia. Takuuvarma ja suosittu suolainen herkku on cocktailriisipiirakat, joita oli tarjolla munavoin kanssa. Sipsibuffetista löytyi kolmea eri makua: Pirkka perunalastut – sourcream & onion, Pirkka cheese&onion snack sekä Pirkka yrtti&kerma perunasnack.

Vesimeloni
Tähtikuvioiset vesimelonit

Lisää kesäistä raikkautta pöytään toi vesimelonista leikatut tähti- ja sydänpalat. Vesimelonista saa tehtyä helposti eri variaatiota leikkaamalla ohuista vesimelonisiivuista eri muotoisia paloja piparimuotteja käyttäen.

Juomaksi tarjolla oli kahvia, Coca-colaa, mandariini-limonadia, sekä sekamehua.

Syntymäpäiväjuhlien tarjottavat
Syntymäpäiväjuhlien tarjoilupöytä

Tutustu K-Ruoka verkkokauppaan

Lue myös: K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia

Lue myös: Allergiaruokavalioon

Lue myös: Taidesynttärit Frozen-väribalettia maalaten

Janina Huovari

Kirjoittaja on 27-vuotias porvoolainen 4-vuotiaan tytön äiti.

Lastenvaatteet ja sisustaminen kuuluvat Janinan suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Tapahtumista ja juhlien järjestämisestä innostunut äiti kuuntelee mielellään erilaisia tarinoita elämästä, nauttii uusista kokemuksista sekä tutustuu innostaviin ihmisiin.

Ota yhteyttä: janina@lapsennimi.com

Kommentoi alle oma mielipiteesi

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös