Christina Aguileran toisen lapsen nimi

Christina Aguileran toisen lapsen nimi

Christina Aguileran toisen lapsen nimi paljastettiin juuri. Kun kirjoitimme jutun alunperin (17.8.2014), nimi oli ilmeisesti juuri mietinnässä, sillä laulajatar synnytti lauantaina (16.8.2014) Los Angelisissa toisen lapsensa keisarinleikkauksella. Kyseessä on Christinan ensimmäinen lapsi yhdessä hänen miehensä Matt Rutlerin kanssa.

Christina Aguilera lapsen nimi
(Kuva: Hilton Media Group / Dailymail.co.uk)

Nyt 33-vuotias laulajatar synnytti privaattisairaalassa saavuttuaan sairaalaan aamutuimaan klo 08 aikoihin. Nyt ei tarvitse enää jännittää, mikä tytön nimeksi tulee, koska nimeksi tuli Summer Rain! Suomeksi siis Kesä Sade, erikseen.

Christina Aguileran pojan nimi

Christina Aguileralla on ennestään jo 6-vuotias poika, jonka hän sai edellisessä liitossaan Jordan Bratmanin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2005 ja erosi viisi vuotta myöhemmin. Nyt heillä on yhteinen poika, jonka nimi on Max.

Christina Aguilera pojan nimi
(Kuva: Brian Bowen Smith / V Magazine)

Christina on kertonut raskaana ollessaan nyt syntyneen tyttärensä saaneen vatsassa hyvän musiikkikoulun, sillä Christina oli raskauden aikana ahkeraan studiossa työstämässä uutta musiikkia. Saas nähdä onko luvassa siis uusi teinisensaatio. Onneksi nimeksi ei tullut Britney.

Lue myös nämä:

(Lähteet: Dailymail)

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös