Mila Kunis ja Ashton Kutcher: Lapsen nimi paljastettu

Mila Kunis ja Ashton Kutcher: Lapsen nimi paljastettu

Näyttelijät Mila Kunis ja Ashton Kutcher paljastivat ilmeisesti juuri lapsensa nimen. Pariskunta on pitänyt raskausaikanaan kiitettävän matalaa profiilia, mutta nyt tyttövauvan nimi lienee kuitenkin paljastunut.

Mila Kunis lapsen nimi
(Kuva: Alexa LaSpisa@FlickrCreativeCommons)

Ashtonin isoäidin tyttönimi on Finnegan ja niinpä pariskunta harkitsee vakavissaan nimeä Finn. Lastenhuonekin on jo kuulema sisustettu vihreäksi ja koristeltu viidakkotyylisesto suloisilla pikkuelukoilla. Siellä pikku-Finn, Suomalainen, saa sitten opetella rallienglantia Youtubesta Tommi Mäkisen ja Markus Grönholmin säestämänä.

Finn nimen alkuperä ja merkitys

Finn nimen alkuperä ja merkitys tulevat muinaisskandinaavisesta nimestä Finn, jonka merkitys oli ”metsästäjä”. Finn, joka oli taruolento ja jättiläinen, rakensi tarinan mukaan muun muassa Lundin tuomiokirkon Ruotsissa. Jos kuitenkin katsotaan sen merkitystä englanninkielestä, on Finn viitannut ”blondiin”, kun taas gaelin kielessä se on tarkoittanut ”pientä vaaleaa sotilasta”.

Siellä siis jossain Hollywoodin perukoilla poukkoilee pian pieni suomalainen vaalea sotilas. Valmiina ottamaan vastaan kaiken, mitä Putin hänen suuntaansa osoittaa.

Lue myös nämä:

(Lähteet: Emptylighthouse.com; Inquisitr.com; Kustaa Vilkuna, Etunimet, Otava 1990)

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös