Manuela Boscon lapsen nimi kuumottaa

Manuela Boscon lapsen nimi kuumottaa

Manuela Boscon ja Kasimir Baltzarin esikoinen syntyi huhtikuussa. Vanhemmat ehtivät siinä välissä jo erota ja palata taas yhteen, ja nyt tyttären nimikin on päätetty yhdessä tuumin. Kasimir ei siis kadonnut kuin pieru Saharaan.

Manuela Bosco Kasimir Baltzar lapsen nimi
(Kuva: Atte Kajava / IL)

Mutta mitä siitä sitten tulee, kun Manuela Bosco ja Kasimir Baltzar laitetaan yhteen? Sahara, tottakai. Kuulit oikein, Manuela Boscon ja Kasimir Baltzarin lapsen nimi on Sahara. Eikö olekin kaunis nimi.

Manuela Bosco lapsen nimi Sahara
Sahara on kaunis ja omaperäinen luontonimi. (Kuva: Christopher L.@FlickrCreativeCommons)

Luontonimet ovat olleet viime vuosina todella suosittuja ja niihin kai Saharakin voidaan kategorioida. Tiesitkö muuten, että myös Angelina Jolien tyttären nimi on Sahara. Onneksi olkoon kauniista nimestä!

Lue myös nämä:

(Lähteet: Iltalehti)

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös