Kiinteistö Kaisan pojan nimi

Kiinteistö Kaisan pojan nimi on nyt selvillä. Radio Novan Enbuske & Linnanahde Posse sai intettyä Kaisalta elokuussa syntyneen pojan nimen ja sehän on Manu. Toista nimeä kiinteistökuningatar ei suostunut paljastamaan.

Kaisa on jo aikaisemmassa avioliitossaan päässyt antamaan lapsille nimiä, sillä hänellä on kaksi lasta aikaisemmasta avioliitosta: Amanda ja Valtteri. Kolmannen lapsensa saadessaan Kaisa on 44-vuotias ja Kaisa Liskin pojan nimi on siis Manu. Onnittelut Kaisalle!

Jokin aika sitten uutisoimme Vappu Pimiän tyttärelleen antamasta kauniista nimestäsen uutisen voit lukea täältä!

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös