Shakiran pojan nimi tiedossa

Fox News Latino uutisoi, että Shakiran pojan nimi on selvinnyt. Shakira on ilmoittanut, että vauvan nimi tulee olemaan Biel. Julkaisun mukaan Biel tulee nimestä Gabriel ja tarkoittaa Herran palvelijaa. Shakira ja hänen miehensä Gerard Piqué päättivät antaa lapselleen nimeksi Biel, eikä Ulises, niinkuin aikaisemmin oli huhuttu.

Biel on espanjalaisen nimi, joka olisi ranskalaisittain voinut olla Beal tai jokin sen varianteista Beale, Beall, Bealle tai Beals. Englantilaisittain sekä Biel että Beal lausuttaneen melko samankaltaisesti – Beel – joten ulkomailla olisi tuskin tullut haasteita. Lantiot eivät kuitenkaan valehtele, joten Shakiran pojan nimi on Biel ja siihen on uskominen, vaikka itse synnytys lienee vuorossa joskus alkuvuodesta (?).

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös