photowall kokemuksia

Sisusta persoonallisesti – Photowall tapetit, taulut, julisteet ja canvas-taulut

Photowall kokemuksia – tapetit, taulut, julisteet ja canvas-taulut

Photowall kokemuksia – Canvastauluja omista kuvista

Mainos Photowall
Taulujeni valokuvat: Henri Sinisalmi

Olen aivan fiiliksissä Photowallin tapeteista ja tauluista. Haluaisin näistä monet ihanat tapetit kotiini. Nyt tilasin viime vuoden perhekuvia Canvas-tauluina, jotka otti valokuvaaja Henri Sinisalmi. Tässä jutussa esittelen myös omia suosikkejani Photowallin tapeteista.

Jos tykkäät persoonallisista ja värikkäistä seinäpinnoista täältä löydät varmasti mieleiset tapetit. 

Photowall tarjoaa valokuvatapetteja, tapetteja, tauluja ja canvas-taulut. Valitse sadoista kuva-aiheista ja suunnittelijoista tai painata oma kuva-aiheesi.

photowall taulu omasta kuvasta

Photowall kokemuksia – Tilaus ja toimitus

Photowallin sivusto toimi nopeasti ja taulut oli helppo tilata. Omien kuvien lataus tapahtui vaivattomasti. Canvas-taulut toimitettiin nopeasti ja siististi pakattuina.

Photowallin ideologia

“Koti kertoo, keitä olemme tai keitä haluaisimme olla. Se heijastaa syvintä olemustamme ja kiinnostuksen kohteitamme ja kertoo, millaisina haluaisimme muiden meidät näkevän. Koti on turvallisuuden tyyssija, missä elämme suurimman osan elämästämme. Uskomme, että kodin seinät vaikuttavat vointiimme. 

Siksi tehtävämme on auttaa ihmisiä täyttämään seinät jollakin merkityksellisellä pelkän maalipinnan sijasta. Meiltä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tai sitten luomme sinulle sellaisen. Teemme työtämme intohimoisesti, huolellisesti ja pilke silmäkulmassa, jotta sinä pystyt tekemään kodistasi omaa persoonallisuuttasi kuvaavan. Sillä ei ole väliä, kuka olet ja mistä pidät – persoonallisuus on elämän suola!”

photowall canvas-taulu

Kodin seinät vaikuttavat vointiimme

Olen täysin samaa mieltä tuosta Photowallin sivuilla olevasta lauseesta. Minulle on tärkeää, että eri tiloissa on erilaisia tunnelmia ja niitä voi toteuttaa juurikin tapettien ja taulujen avulla. Koti ilmentää ihmisen persoonallisuutta. Oma kotini on värikäs ja sisustus ilmentää minua ihmisenä. Valokuvat ovat aina olleet minulle tärkeitä muistoja. Meillä onkin kotona paljon perhekuvia ja lemmikkien kuvia.

Photowall kokemuksia – Tapetit

Tapettien tarjonta on todella laaja. Mallistosta löytyy valokuvatapetteja ja designtapetteja tai sitten voi teettää omasta kuvasta tapetin. Tässä esimerkiksi metsät ja metsämaat teemaisia tapetteja. Minua inspiroi Mandalat, trooppiset maisemat ja eläimet.

Tutustu mallistoon.

Nostan tähän omia suosikkejani, joista todella inspiroidun.

Mandala Delight – Yellow Grey

ihana tapetti

Beautiful Ride II

kodin sisustus

Spiritual Meditation

meditaatio tapetti

Love

sisustusideat

Coastal Mandala

photowall kokemuksia

Mandala Delight III

mandala tapetti

Burgundy Flowers

kukkatapetti

Tropical Leaves – Dark

luonto tapetti

Blossom

sisustusinspiraatio

Peacocks and Flowers

photowall kokemuksia

Birds of Paradise

photowall tapetti

Animal Kingdom

elaintapetti

Forest Fun

lastenhuoneen tapetti

Tropical Shangri-La

maisematapetti

Zooodiac Sky III

tahtitaivas tapetti

Photowall – Tarina yrityksen takaa

Ajatus Photowallista syntyi vuonna 2006, kun Niklas ja Charlie Johansson olivat huomanneet, että persoonallisen seinätaiteen tarjonta oli varsin rajallinen. Veljeksillä oli tekninen tausta ja valtava kiinnostus designia kohtaan, joten he päättivät kokeilla jotakin uutta: tapettien painamista digitaalisesti. Veljeksillä ei ollut lainkaan kokemusta painoalasta, kun he ostivat ensimmäisen painokoneensa vuonna 2006. 

Siitä Photowall kuitenkin sai alkunsa. Yrityksen liikeidea perustui laatuun, luovaan designiin ja räätälöityihin tuotteisiin. Nykyään Photowall on vakiintunut yritys, jolla on toimisto ja oma tapettituotanto Tukholmassa. Kuten yrityksen alkutaipaleellakin, meitä ajaa edelleen eteenpäin halu luoda ja testata jatkuvasti uusia ideoita.

“Meille seinä on kuin suuri tyhjä taulu, jolla asiakkaamme voivat leikitellä luovasti eri värejä ja muotoja käyttäen. Digipainotekniikalla pystymme luomaan lähes mitä tahansa: painamaan asiakkaan oman kuvan tai luomaan tapettiaiheen, joka ulottuu koko seinän tai taulun pituudelle. Koska olemme täysin digitaalinen yritys, voimme painaa tuotteet heti tilauksen saatuamme ja asiakkaan omien mittojen mukaan. Näin syntyy täysin uniikki ja asiakkaan näköinen lopputulos.

Luovassa pääkonttorissamme Tukholmassa meillä on sekä toimisto että tapettituotanto, ja tuotteemme valmistetaan aina parhaalla mahdollisella tarkkuudella. Olemme halunneet pitää tuotannon lähellä, jotta voimme taata tuotteiden laadun ja olla varmoja siitä, että kaikki tuotteiden parissa työskentelevät ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin työssään.”

Lue myös Fenghsui sisustusideat

 

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös