vedonlyönti

Meghan ja Harry yllättivät lapsen nimivalinnalla

Meghan ja Harry – Lapsen nimi julkaistu

Nimiveikkailut kävivät kuumina, kun Britannian kuninkaalliseen perheeseen syntyi poikalapsi. Tämä pari haluaa kuitenkin vetää omaa linjaa myös lapsen nimiasiassa ja poika sai nimen Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Hauskaa nimessä on Harrison eli ”Harryn poitsu”. Suomestakin löytyy Harrison-nimisiä lapsia peräti toistakymmentä. Harryn pojalla on kolmen etunimen sijaan vain kaksi etunimeä. Harryllä on neljä nimeä ja hänen koko nimi on Henry Charles Albert David. Moni veikkaili, että hänen pojalleen tulisi joku näistä nimistä.

Meghan ja Harry eivät avanneet lapsen nimen taustoja

Tuoreet vanhemmat eivät ole itse ottaneet kantaa nimivalintaan, mutta spekulaatiot ovat käyneet luonnollisesti kuumana. Pojan ensimmäinen nimi Archie juontaa juurensa Saksaan ja on lyhenne Archibaldista, joka tarkoittaa vilpitöntä, urhoollista ja rohkeaa. Näitä ominaisuuksia pikkumies tulee taatusti tarvitsemaan syntyessään suoraan julkisuuden valokeilaan ristiriitaisia mielipiteitäkin aiheuttavaan Britannian kuningasperheeseen.

Archiesta tulee varmasti hittinimi

Archie on Iso-Britanniassa tällä hetkellä nouseva suosikkinimi, sillä brittimedian mukaan se oli vuonna 2017 oli 18. suosituin pojan nimi Englannissa ja Walesissa. Vuonna 1996 nimi oli vasta sijalla 192. Ei tarvitse olla kovin suuri ennustaja arvatakseen, että pian se on yksi suosituimmista nimistä. Trendi levinnee myös muihin maihin. Saa nähdä monta Archieta Suomeen syntyy tulevina vuosina. Tähän mennessä heitä on vain muutamia.

Vedonlyöjien suosikit Meghanin ja Harryn lapsen nimeksi

Tälle poikalapselle veikkailtiin nimeksi monia A:lla alkavia nimiä: Alexander, Arthur, Albert. Myös James, Philip ja Spencer löytyivät vedonlyöjien suosikeista. Archie löi kuitenkin suurimman osan ällikällä.

Hän on Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Kaksiosainen sukunimi

Sukunimiyhdistelmä Mountbatten-Windsor on myös muiden kuninkaallisen perheen jäsenten käytössä. Mountbatten on kuningatar Elisabetin miehen prinssi Philipin sukunimi. Myös kuningatar puolisoineen on tavannut uuden tulokkaan ja mediassa on näkynyt todella liikuttava kuva, jossa he ihastelevat suvun tuoreinta jäsentä yhdessä Meghanin äidin Doria Raglandin kanssa.

Nämä modernit vanhemmat heittivät kuninkaallisen tittelin romukoppaan

Pikku Archie ei saa ollenkaan kuninkaallista titteliä vanhempiensa päätöksestä. Se antanee hänelle elämässään enemmän vapautta hovin tiukasta etiketistä. Tämä mahdollistaa myös paremmin yksityisyyden. Paljon onnea ja menestystä Archielle ja hänen vanhemmilleen Herttuatar Meghanille ja prinssi Harrylle elämässä.

Lue myös Englantilaiset nimet

Lue myös Suosituimmat nimet 2018

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös