helppo brunssi

Helppo brunssi – Sopii Ruuhkavuosien lapsiarkeen

Helppo brunssi – Ratkaisu, kun ei ole aikaa kokkailuun

Tämä Helppo brunssi -artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Raikastamon, Valion, Vaasan, Elovenan, Dr. Oetkerin kanssa. Kaikki jutun vaatteet saatu yhteistyössä Me&i. Kattauksessa mukana YO ZENTämä on Ruuhkavuosien reseptit ruokablogi eli Ruuhkikset.

Erilaiset brunssit ovat olleet suosiossa jo vuosia. Niitä voi nauttia kahviloissa ja ravintoloissa, tai brunssin voi järjestää myös kotona omalle perheelle tai isommallekin porukalle.

Meillä oli suunnitteilla piknik, mutta takatalven yllätettyä suunnitelmat vaihtuivat lennosta, joten nautimme herkullisen ja helpon brunssin sisätiloissa.

Brunssin järjestämiseksi voi nähdä paljon vaivaa, voi leipoa ja valmistaa itse erilaisia ruokia ja juomia. Tai sitten voi päästä hyvinkin helpolla. Lue tästä artikkelista vinkkejä siihen, miten järjestää helppo brunssi.

Tässä brunssissa ainoa ”työ” oli levittää tarjoilut pöydälle, lämmittää kasvispihvit sekä paahtaa hampurilaissämpylät. Siinä ei kauaa mennyt kun homma hoidettiin yhteistyössä.

Kaikki ehtivät nauttia ruoasta ja hyvästä seurasta!

helppo-brunssi

helpolla brunssilla

valio juomia

vaasan sampylat

Helppo brunssi ja Raikastamon juomat

Raikastamon luomupillimehut olivat jo ennestään tuttu tuote, mutta en tiennytkään, että Raikastamon valikoimista löytyy myös isoja litran mehuja, limonadeja, premium-pullomehuja ja glögejä.

Raikastamon kaikki mehut valmistetaan Suomessa ja aina parhaista luomuraaka-aineista.

Mehut sisältävät poikkeuksellisen paljon hedelmiä ja marjoja muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna. Mehun hyvä maku tulee korkeasta mehupitoisuudesta ja siksi mehut eivät tarvitse lisäaineita tai lisättyä sokeria.

Brunssillamme lapset joivat eri makuisia pillimehuja. Me aikuiset olimme yhtä mieltä siitä, että appelsiini-limonadi oli todella hyvää!

Pakko päästä maistamaan myös muita makuja, erityisesti verigreippi kuulosti erittäin hyvältä ja raikkaalta kesäjuomalta.

raikastamo juomia helppo brunssi

raikastamo pillimehu

ruuhkikset brunssilla

Dr. Oetkerin kakkuja ja munkkeja helpolle brunssille

Tässä paras ja nopein kakkureseptimme: Osta kakku ja säilö pakkaseen. Avaa kakkulaatikko ja aseta kakku lautaselle noin kaksi tuntia ennen ruokailua.

Tokihan joku vieraista aina kysyy: ”Oletkos itse leiponut?”. Vaikka kysymys ei sinänsä ole paha, niin kysymyksen taustalla on usein ajatus siitä, että kotitekoinen kakku on se paras kakku ja valmiskakku on laiskan emännän (enemmän kuin isännän) merkki.

Sovitaanko tästä lähin, että ylpeydellä voi vieraille tarjota kakun kuin kakun, riippumatta siitä kuka sen on valmistanut.

Katsokaapa näitä Dr. Oetkerin kakkuja! Makuina Cheesecake Salted Caramel, Cheesecake Blueberry ja Chocolate Mousse Cake. Emme yksinkertaisesti päässeet yksimielisyyteen siitä, mikä oli paras kakkumaku.

Kaikki maistuivat tasapuolisen hyvin.

dr oetker kakut

dr oetker

Helppo brunssi, kun apuna on Vaasan Lil’BRGR

Mehukas Street food -uutuus Vaasan Lil’BRGR on juuri tullut kauppoihin. Se on halkaisijaltaan totuttua pienempi burgerisämpylä, joka saa makuunsa herkullista syvyyttä kaurasta.

Tämä pieni koko on näppärämpi kuin isot sämpylät etenkin lasten kanssa. Kaurainen maku oli oikein hyvä.

Hampurilaiset ovat hyvä ja helppo ruoka vieraille tarjottavaksi, sillä jokainen voi tuunata oman hampparinsa makunsa mukaan.

Väliin voi laittaa kasvispihvin tai muun pihvin lisäksi vaikkapa kasviksia, juustoviipaleita, majoneesia, ketsuppia ja melkein mitä vaan suolaista.

helpon brunssin hampurilainen vaasan

Elovenan vegaaninen kaurajauhispihvi mukaan helpolle brunssille

Tarjosimme brunssilla kahta erilaista vegaanista pihviä hampurilaisten välissä. Lämmitystä vaille valmiit Elovena Muru Kaurajauhiksesta valmistetut täyttävät ovat loistava valinta tällaiselle helpolle brunssille.

Proteiinipitoiset pihvit valmistuvat nopeasti mikrossa tai jos haluaa nähdä hieman vaivaa voi ne pyöräyttää grillissä. Elovena Muru Mexican BBQ -pihvi sopii mausteisemman ruoan ystävälle.

Lapset tykkäsivät Elovena Muru Classic -pihvistä.

Elovena Muru Classic -pihvi maistui myös teineille, jotka pyysivätkin meidän jatkossa syövän kyseisiä pihvejä jauhelihapihvien sijaan.

helppo brunssi elovena kaurajauhispihvit

Valio – Laajavalikoima tuotteita helpolle brunssille

Valiolta saimme brunssillemme makoisan valikoiman juustoja, jugurtteja ja smoothieita. Lapsiperheen suosikki on varmasti uudet luonnonjogurtit, makuina mango-persikka ja päärynä-banaani.

Nämä jogurtit on makeutettu ainoastaan hedelmillä eli kyseessä on luonnonjogurtti, johon on sekoitettu hedelmäsosetta.

Ne eivät sisällä lisättyä sokeria, makeutusaineita, hedelmämehua tai hunajaa. Kuulostaa ehkä laimealta ja jopa liian terveelliseltä, mutta maku on todella hyvä! Kannattaa kokeilla!

helppo brunssi juomat

Me&i ja värikkäät vaatteet koko porukalle

Värikkäät, printtikuvioiset ja tyylikkäät naisten- ja lastenvaatteet saimme Me&i:lta. Me&i on ruotsalainen muotiyritys, joka valmistaa ainutlaatuisia ja mukavia naisten- ja lastenvaatteita.

Vaatteet ovat laadukkaita, kestäviä ja mukavia päällä, ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. 2019 kevätmallistosta löytyy yhteistyössä Jannika B:n kanssa suunniteltuja vaatteita.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy myös samisteluasuja äidille ja lapselle.

Me&i:n valikoimasta Ruuhkisten ylle valikoitui kattavasti eri tyyliä – löytyy klassista mustaa, värikästä paitaa ja kesäistä kukkamekkoa.

meandi vaatteita

meandi mekko

Ruuhkikset esittäytyvät ja yhteistyömahdollisuudet

ruuhkavuosien reseptit
Kuva: Toni Forssell • Vaatteet YO ZEN

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös