hiisi homes

Hiisi Homes toivottaa asukkaat painumaan Hiiteen!

Hiisi Homes toivottaa asukkaat painumaan Hiiteen!

Tämä Hiisi Homes -artikkeli on toteutettu yhteistyössä Hiisi Homesin kanssa.

”Painu Hiiteen!” toivotti minulle Hiisi Homesin puupääyrittäjäksi itsensä tituleeraava Markus. Emmehän me voineet muuta kuin noudattaa neuvoa. Yövyimme viikonlopun Hiisi Homesin kalustetussa asunnossa Helsingin Sörnäisissä. Mukana oli kaksi aikuista sekä 3- ja 5-vuotiaat lapset.

Hiisi Homes on perheyritys, joka sai alkunsa kun ”kolme hiidenveteläistä puupäätä löivät päänuppinsa yhteen, viikkasivat kauluspaidat kaappiin ja laittoivat työrukkaset käteen”. Yritys on kasvanut nopeaan tahtiin, ja tänä päivänä kalustettuja asuntoja on saatavilla kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Valikoimaa löytyy 129 huoneiston verran.

Kalustetut asunnot ja huoneistohotellit ovat omia suosikkejani, kun matkustamme pienten lastemme kanssa. Nelihenkinen perhe ei monissa hotelleissa mahdu yhteen huoneeseen, saati sitten jos lapsia on siunaantunut enemmän. Monen hotellihuoneen varaaminen tulee kalliiksi, joten usein kalustetut asunnot tulevat lomamatkoilla huomattavasti halvemmiksi. Esimerkiksi Sörnäisissä kuuden hengen perhe voisi majoittua viikoksi 804 eurolla (hinnat vaihtelevat sesongin ja varaustilanteen mukaan). Näin ollen majoitushinta per yö olisi alle 15 euroa per henkilö. Myös vauvansänkyjä on saatavilla huoneistoihin ilman lisämaksua.

Edullisimmat majoitushinnan saa olemalla yhteydessä suoraan Hiisi Homes -asiakaspalveluun.

Hiisi Homes Sörnäinen

Vietimme perheen kanssa mukavan viikonlopun Sörnäisissä kauppakeskus Redin välittömässä läheisyydessä, ja samalla mieheni syntymäpäiviä juhlistaen.

Sain saapumispäivänä tekstiviestin, jossa ilmoitettiin majapaikan tarkka osoite ja muuta tarpeellista tietoa Hiisi Homesissa majoittumisesta. Asuntoon pääseminen hoitui sujuvasti ovikoodilla ja kännykän avulla. Katso oheisesta Hiisi Homesin videosta, miten oven avaaminen tapahtui käytännössä!

Huoneisto oli mielestäni tyylikkäästi kalustettu, siisti ja tilava neljälle hengelle. Avarassa makuuhuoneessa oli kaksi yhden hengen sänkyä ja olohuoneen puolella toiset kaksi sänkyä. Lisäksi olohuoneen sohvan olisi saanut levitettyä vuoteeksi. Me yhdistämme lasten kanssa matkaillessa aina yksittäiset sängyt vieretysten putoamisvaaran minimoimiseksi. Joskus siirron kanssa on pienimuotoisia teknisiä ongelmia, mutta tällä kertaa sängyt oli helppo liikutella ja ne myös pysyivät hyvin vieretysten.

hiisi homes
Sängyt testattiin heti ensimmäisenä ja todettiin mukaviksi ja sopivan pehmeiksi.
hiisi homes
Olohuoneessa oli sohva, kaksi sänkyä ja televisio. Toimivaa perusmeininkiä siis!
hiisi homes
Avokeittiössä oli pieni ruokapöytä, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, uuni, liesi, keittiötarvikkeita, astioita ja joitain kulutustavaroita kuten mausteita, kahvia ja leivinpaperia.

Asunnon parveke avautui rauhalliselle sisäpihalle. Myös pesukone löytyi sekä pesuainetta. Kämpässä oli myös runsaasti säilytystilaa, jos vaikka majoittuisi pidemmäksi aikaa. Tyhjiä kaappeja katsellessa tuli ainakin itselle mieleen, että kotonakin voisi vähän vähentää tavaran määrää.

hiisi homes
Taloyhtiön sisäpihalla oli hiekkalaatikko, liukumäki ja keinut.

Lopuksi on toki rehellisyyden nimissä mainittava asunnosta ja majoittautumisesta löytyneet epäkohdat. Jo huhtikuun lopulla on sen verran valoisat aamut ja illat, joten lasten unien kannalta olisin toivonut, että asunnon olisi saanut paremmin pimennettyä. Pimennysverhot kyllä olivat joka ikkunassa, mutta reunoista tuli paljon valoa sisään. Toinen erikoinen juttu oli taloyhtiön roskahuone, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt. Roskia oli pitkin poikin lattioilla, lajittelusta ei tietoakaan ja huoneessa oli muun muassa hylätty matkalaukku ja mikro. Myös asunnosta puuttui biojätepusseja ja muutenkin ohjeet lajitteluun. Monella asukkaalla varmaan menee kaikki roskat yhteen samaan kasaan.

Annan matkablogista voit lukea kokemuksia lasten kanssa matkustelusta ulkomailla ja kotimaassa. Inspiroidumme uusista kokemuksista ja hyvästä ruoasta. Parasta matkoilla on kiireetön yhdessäolo perheen kanssa. Jos haluat Annan matkablogin tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä anna@lapsennimi.com

Lue lisää Annan matkablogia.

Anna Holopainen

Kirjoittaja on 36-vuotias espoolainen 5- ja 7-vuotiaiden lasten äiti.

Annan blogista voi lukea parhaat vinkit lasten kanssa matkailuun eri puolella maapalloa. Blogissa vinkataan myös kivoista lapsiystävällisistä retkikohteista.

Takaisin ylös