Leikkiä ja yhdessäoloa Lasten Espoo -tapahtumassa

Leikkiä ja yhdessäoloa Lasten Espoo -tapahtumassa

Lasten Espoo -tapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa Sellon kauppakeskuksella, Viaporintorilla, Sellon kirjastossa ja Sellosalin lämpiössä lauantaina 12.5.2018 klo 10-16. Koko perheen tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton ja avoin, tekemistä ja kokemista riittää koko päiväksi!

Viidakkoteema houkuttelee seikkailuun!

Lasten Espoo -tapahtuman teemana on tänä vuonna jännittävä VIIDAKKO! Tapahtuman esiintymislavat on koristeltu viherkasvein, esityksissä vilahtelee viidakkoteema ja saattaapa tapahtumassa tavata viidakkoperhosenkin…!

Sellon kirjastolla pääsee kuuntelemaan viidakkosatuja, printtaamaan 3 D -printterillä viidakon eläimiä ja vinyylileikkurilla leikkaamaan eläintarroja.

Ja kaiken huipennukseksi tapahtumaan saa tulla naamiaisasussa: Kannattaa laittaa mielikuvitus laukkaamaan ja toteuttaa itselleen mitä villein viidakkoteemainen puku, paras asu palkitaan!

lasten espoo
Lasten Espoo -tapahtuman teema on tänä vuonna viidakko!

Kaikkien rakastamat esiintyjät ja hauskat juontajat takaavat hyvän fiiliksen kaikille!

Lasten Espoo -tapahtumassa esityksiä pidetään kolmella lavalla, joten jokaiselle löytyy varmasti kiinnostavaa seurattavaa. Lavoilla tapaat niin Mimin ja Kukun, Mimmit kuin Mutaveijaritkin!

Leikkimieliset juontajat innostavat yleisöä osallistumaan ja eläytymään viidakkotunnelmaan. Osaatko tyytätä kuin norsu? Tai karjua kuin leijona? Miten apinat tanssivat? Tule paikalle ja saa selville ?

Sellon kirjastolla on niin paljon erilaista ohjelmaa, että siihen kannattaa varata aikaa aivan erikseen.

lasten espoo
Mimi ja Kuku esiintyvät la 12.5.2018 klo 11.00 Sellosalin lämpiössä. Esitykseen on rajattu määrä lippuja. Niitä voi hakea tapahtuman infopisteeltä klo 10:00 alkaen. Mimi ja Kuku saapuvat myös tapahtuma-alueelle konserttinsa jälkeen halailemaan lapsia eli on mahdollista tavata heidät, vaikka keikalle ei mahtuisikaan mukaan!
lasten espoo
Näe Mimmit Lasten Espoo -tapahtumassa la 12.5. klo 12:00 Sellon lavalla!
lasten espoo
Muikea ja veikeä lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit esiintyy Lasten Espoo -tapahtumassa la 12.5.! Mutaveijarien esitys vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Mutaveijarit on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluistaan, joita kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. Mutaveijarit toivottavat kaikki kanssamatkustajat tervetulleiksi mutamatkoille: ”Hyppää kyytiin nyt! Laita kiinni turvavyö!”. Mutaveijarit esiintyvät Sellon lavalla klo 14.15-14.45.

Kierrätystä, monenlaista puuhaa ja esityksiä Sellon kirjastolla!

Sellon kirjastolla on koko päivän vaikka mitä tekemistä ja kokemista yhteistyökumppaniemme toteuttamana. Jokainen kumppanimme järjestää lapsille kivaa ohjelmaa ja kirjastolla on myös viidakkoteemaan sopivia kirjanäyttelyitä.

Kodin kestot ry pitää Lastenmaassa lelujen vaihtopistettä, jonne voit tuoda oman vanhan lelusi kiertoon ja valita tilalle uuden käytetyn lelun. Lapset voivat oppia kiertotaloudesta ja vanhemmat keskustella perheen kestotuotteista yhdistyksen aktiivien kanssa. Myös muut kumppanimme järjestävät lapsille kivaa ja tekemistä, kuten esimerkiksi supersankarinaamion askartelemista!

Kirjaston lavalla on koko päivän monipuolista ohjelmaa, joka osallistaa koko yleisöä tanssimaan, laulamaan, voimistelemaan ja ihmettelemään. Tule mukaan Hyperkybermiehen supersankarikouluun, tanssimaan bollywoodin tahtiin Bollyjems-tanssiryhmän opastuksella ja katsomaan muitakin hienoja tanssiesityksiä.

Ihan pienimpien vauvojen vanhemmille on luvassa vanhempi-vauva-joogaa ja -jumppaa, joten kannattaa suunnata perheen pienimpien kanssa Sellon kirjastolle klo 12.00 ja 14.00!

lasten espoo
Lastenliitto on mukana toteuttamassa Lasten Espoo -tapahtumaa! Tapahtumassa Lasten Espoon vapaaehtoiset tunnistaa pinkeistä Lastenliitto-liiveistä. Lisäksi Lastenliitto tuo la 12.5. tapahtumaan vauhdikkaan Keppariradan, jossa pääset testaamaan keppihevosen käsittelytaitojasi. Voit ottaa mukaan myös oman kepparisi!

Monenlaista liikuttavaa, leikittävää ja koettavaa lapsille ja lapsenmielisille Viaporintorilla!

Sellon Viaporintorilla on Lasten Espoo -tapahtuman aikana ulkoaktiviteettia jokaiseen makuun, löytyypä sieltä myös herkkuhimon tyydyttämiseenkin ratkaisuja!

Rush trampoliinipuisto tuo tapahtumaan jättimäisen trampoliinin, jossa pääset kokemaan lentämisen riemua ja painottomuuden tuntua! Trampoliini sopii tietysti kaiken ikäisille ja tuo piristystä päivään niin lapsille kuin aikuisillekin.

Viaporintorilta löytyy myös kepparirata, frisbeegolffausta, ilmapalloja sekä muita ulkoleikkejä. Westend Indians -sählyseura järjestää avoimia sählypelejä ja pitää tekniikkarataa. Vauhtihirmuille on siis luvassa mukavaa ajanvietettä!

Lasten Espoo -tapahtuma ei tavoittele voittoa toiminnallaan

Lasten Espoo -tapahtuma on voittoa tavoittelematon tilaisuus, tavoitteena on tuottaa laadukasta matalan kynnyksen lastenkulttuuria kaikille espoolaisille ja lähikuntien perheille. Lasten Espoo -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Espoon Nuorkauppakamari ry, PuskaPromotion elämystoimisto ja Espoon Lastenliitto.

Lasten Espoo -tapahtuma kauppakeskus Sellon ympäristössä Leppävaarassa lauantaina 12.5.2018 klo 10-16, vapaa pääsy.

Nähdään Lasten Espoo -tapahtumassa!

Tapahtumaterkuin,

Doris Tuohimaa
pääkoordinaattori
Lasten Espoo -tapahtuma
PuskaPromotion
lastenespootapahtuma@gmail.com

P.S. Haluatko auttaa meitä tuottamaan lapsiperheille iloa ja maksutonta lastenkulttuuria? Hae mukaan vapaaehtoiseksi tapahtumaan tai yrityskumppaniksi laittamalla meille viestiä lastenespootapahtuma@gmail.com

Vieraskirjoittaja

Haluatko olla mukana kertomassa tarinasi sivustollamme? Ota yhteyttä meihin rohkeasti joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info(a)lapsiarkea.com

Takaisin ylös