ravintola backas tapahtumat

Ravintola Backas tapahtumat – Ideoita illanviettoon ystävien kanssa

Ravintola Backas tapahtumat – Ideoita illanviettoon ystävien kanssa

Tämä Ravintola Backas tapahtumat – Ideoita illanviettoon ystävien kanssa -artikkeli on tehty yhteistyössä Ravintola Backaksen kanssa

Uudistunut ja ihanaksi remontoitu Ravintola Backas Vantaalla on myös tapahtumatalo. Vietin ystävieni kanssa ihanan hyvän olon illan joogan ja maistuvan ruoan merkeissä. Monesti aikataulujen sovittaminen ruuhkavuosia elävien ystävien kanssa on haastavaa. Suunnitelmia kannattaa tehdä ajoissa, jotta saa ystävät koolle. Ravintola Backas kertoo sivuillaan tapahtumista pitkälle syksyyn.

ravintola backas tapahtumat

Teemailtoja ystävien tai puolison kanssa

Miltä kuulostaisi Unta & Totta tarinallinen konsertti herkullisen ruoan kera tai grillijuhlat sekä kekrikemut Suomen eturivin artistien esiintyessä? After work -tapahtumia on torstaisin Olohuoneessa eli kesäterassilla.

Tunnelmallinen Olohuone on koko perheen keidas

Olohuone on avoinna koko kesän keskiviikosta sunnuntaihin. Minua ainakin houkuttaa käsin leivotut herkut ja lounastaminen Olohuoneessa, jossa lapset on huomioitu loistavasti. Lapsille on oma leikkinurkkaus niin sisällä, kuin ulkonakin. Koiratkin ovat tervetulleita tänne. Kävimme kurkkaamassa Olohuonetta kesken remontin ja oli kyllä tunnelmallinen paikka. Paikkoja esitteli itse yrittäjä Lauri Kaivoluoto.

backaksen kartano brunssi

Kokouksia ja juhlia

Backaksen kartanomiljöössä voi järjestää yksityistapahtumia ja yritystapahtumia. Backas sijaistee lentokentän läheisyydessä ja siellä on viisi erilaista kokoustilaa. Lounas on tarjolla arkipäivisin klo 11-14, joten sinne voi suunnata pelkästään lounaan merkeissäkin. Saunominen sekä erilaiset liikunnalliset aktiviteetit onnistuu Backaksessa hyvin.

Hyvän olon ilta 25.4.2018

Keräsin koolle ystäviä sekä kollegoita Backaksen hyvän olon iltaan. Mukana oli lapsuuden ystäväni ja tulevan vauvamme kummi Sanna, esikoisemme kummi Susanna sekä kollegani ja tiimiläiseni Suvi ja Pia suoramyynnin parista. Joogan oli määrä alkaa klo 17 ja kaikille tuli vähän hoppu päästä iltapäiväruuhkan läpi Helsingistä Vantaalle. Osa tulikin hieman myöhässä. Alunperin joogan piti olla puistossa, mutta sateinen sää siirsi sen kartanon sisätiloihin. Meitä oli yli 60 ja tunnelma oli tiivis.

ravintola backas tapahtumat

ravintola backas tapahtumat

ravintola backas tapahtumat

Olen raskaana ja raskaus on ollut aika haastava. Tapahtuman aikaan oli meneillään raskausviikko 20. Olen ollut aika paljon levossa ja liikuntaa en ole harrastanut yhtään. Silloin tällöin olen yrittänyt kävellä. Näin ollen jooga liikkeitäkin tein aika varoen. Selinmakuu ei tuntunut ollenkaan hyvältä ja vauvakaan ei selvästi pitänyt siitä. Muiden joogatessa lähinnä köllöttelin ja rauhoituin. Sekin on erittäin hyvä asia. Aika meni nopeasti ja yhtäkkiä oli klo 18.30.

Itselleni ihanin osuus oli ruokailu, ruoka on nimittäin alkanut maistua näillä raskausviikoilla. Ruoan lisäksi oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia ystävien kanssa. Höpöttely ja nauru on aina voimaannuttavaa ja tulee se fiilis, miksi niin harvoin järjestämme tällaisia tapaamisia. Ruokailun jälkeen menimme tutustumaan paikallisten hyvinvointialan toimijoiden palveluihin. Testasimme intialaista päänhierontaa ja niskahierontaa. Kahdeksan jälkeen suuntasimme rentoutuneina kotia kohti. Kiitos Ravintola Backas ihanasta illasta.

Lue myös Backaksen kartanon Brunssi

ravintola backas tapahtumat

ravintola backas tapahtumat

ravintola backas tapahtumat

ravintola backas tapahtumat

ravintola backas tapahtumat

ravintola backas tapahtumat

Lue myös historiaa huokuva Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia artikkeli

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös