lapsimessut 2017 messukeskus

Lapsimessut 2017: kevään kivoin vkl järjestetään 21.-23.4.

Lapsimessut 2017 lähestyy

Selvä kevään merkki on huhtikuussa järjestettävät Lapsimessut 2017. Oikeastaan ne ovat koko perheen messut. Ainakin tällainen lastenvaatteista ja lastentarvikkeista innostuva äiti-ihminen saattaa seota hyvällä tavalla näillä messuilla. Siksi äidin kannattaakin käydä perjantaina shoppaamassa rauhassa kassit täyteen ja tuoda koko pesue riemuitsemaan mahtavasta ohjelmasta viikonloppuna.

Hauskaa ohjelmaa lapsille todellakin riittää. Ja mikäs sen parempaa vanhemmille on kuin lasten ilo ja riemu. Siihen kannattaa hypätä itsekin mukaan ja katsoa maailmaa hetken aikaa lasten silmin.

Paloauto ja poliisiauto ovat takuuvarmaa hittikamaa ja ohjelmassa on myös lasten liikennekaupunki.

Lelumuseon historiaa huokuva fiilis kutsuu koko perhettä ihmettelemään vanhoja leluja. Ihanaa nostalgiaa äideille ja isillekin. Suomen lastenhoitoalan Liiton luento on kiinnostavaa ammattikasvattajille ja miksei ihan tällaisille tavallisillekin kasvattajille.

Lapsimessut 2017 ohjelma

Ohjelmallista Lapsimessut 2017 -puolta tarjoilee Miina ja Manu sekä Teatteri Hevosenkenkä. Messuilla tapaa useita hahmoja, joiden kanssa voi ottaa valokuvia muistoksi.

lapsimessut 2017 muumipeikko

Isossa osassa messuilla on toinen toistaan kiinnostavammat näytteilleasettajat ja heidän messutarjouksensa.

Uusina näytteilleasettajina on mukana muun muassa:

 • Baby Wallaby
 • Jollyroom
 • Pomp de Lux
 • Kaiko clothing
 • Pouta Design
 • Kiddow
 • Klicks
 • Procter& Gamble
 • Little Maya
 • Lidl
 • Visit Åland
 • Vimma
 • Omin
 • Paapii
 • Superpark
 • Perhe-Arte
 • Latvian Association of Science Centers

Lapsimessut 2017 -näytteilleasettajia on mukana tähän mennessä jo yhteensä yli 100. Kannattaakin tutustua jo etukäteen näytteilleasettajiin ja heidän tarjontaansa.

lapsimessut 2017

Lapsimessujen 2017 kohderyhmä on laaja

Lapsimessut 2017 esittelee lapsiperheille erilaiset tuotteet ja palvelut aina vauvan odotuksesta eskarivuosiin. Sieltä löytyy kaikkea myös odottajille ja perheen perustamista suunnitteleville.

Lapsimessut on kiva tapahtuma myös isovanhemmille, joten kannattaa ottaa koko perhe mukaan. Lapsimessut 2017 järjestetään yhteistyössä Suomen Lastenhoitoalan Liiton SLaL ry:n kanssa Messukeskuksessa Helsingissä.

lapsimessut 2017 tarjonta

Ota kaikki irti messuista ja suunnittele oma messupolku

Messukeskuksen sivuille ilmestyy keväällä messukokonaisuuden ohjelma, jonka avulla voi räätälöidä itselleen oman messupolun. Se helpottaa suunnistamista ison tarjonnan edessä. Sen käyttö on helppoa: valitset vaan eri välilehdiltä sinulle sopivat ajankohdat sekä kiinnostavimmat osastot, ohjelmat ja ravintolat klikkailemalla niiden yhteydessä olevia sydän-symboleita. Valintasi kerääntyvät Suosikit-sivulle ja voit vaikka tulostaa laatimasi listan itsellesi pdf-tiedostosta.

Messupolku-ohjelmaa odotellessa voit ladata älypuhelimeesi Messukeskuksen mobiiliappin, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – keväällä myös Lapsimessut 2017 löytyy sieltä. Applikaatio on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

lapsimessut 2017 applikaatio

Kurkkaa muut kiinnostavat messut samaan aikaan

Samaan aikaan Messukeskuksessa on muitakin koko perhettä puhuttelevia messuja. Lauantaina 22.4.2017 ja sunnuntaina 23.4.2017 lemmikkitapahtuma Eläinystäväni on varmasti pikkuväen mieleen. Mukana on lukuisia koira- ja kissarotuja sekä jyrsijöitä ja matelijoita. Ohjelmaa ja tietoa löytyy lemmikin hankintaa suunnitteleville sekä alan harrastajille.

Huhtikuun 21.–23. samaan aikaan Lapsimessujen 2017 kanssa on Model Expo, OutletExpo sekä Kädentaitotapahtuma. Erityisesti lapsia saattaa kiinnostaa Model Expo. Se on pienoismalliharrastajien ja pienoismalleista kiinnostuneiden oma tapahtuma, joka esittelee mm. pienoismalleja, nukkekoteja, lennokkeja, veneitä, junaratoja ja erilaisia rakennussarjoja työnäytöksin ja osastoilla.

Elainystavani lapsimessut 2017

Kevään kivoin viikonloppu Lapsimessut 2017 järjestetään 21.-23.4. jo 16. kertaa Messukeskuksessa. Vauvaa odottavat ja perheet saavat tietoa sekä elämyksiä tapahtuman ohjelma- ja näytteilleasettajatarjonnasta.

Lisätietoja:

Tiedottaja Jaana Matilainen, p. 050 309 5130, jaana.matilainen(at)messukeskus.com, www.lapsimessut.fi, #lapsimessut

Kuvat: Messukeskus

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös