langvik lifeness

Äidin Get Away -viikonloppu: Långvik kokemuksia

Långvik kokemuksia äidin Get Away -viikonlopulta

(Kaupallinen yhteistyö, viikonlopun tarjosi Långvik ja Lifeness)

Pääsin viikonlopuksi nauttimaan ”lähes ulkomaanmatkasta” Lifenessin ja Långvikin tarjoamana. Vain reilun vartin päässä Espoosta, Kirkkonummella, sijaitsee rentoutumisen tyyssija Långvik Congress Wellness Hotel, kokous- ja kylpylähotelli, tuttavallisemmin LÅNGVIK. On aina ilo päästä jonnekin ilman lapsia, aikuisten naisten kesken. Ikävähän täystuhoja tulee mutta se on välillä ihan terveellistä. Ajattelin nyt jakaa sinulle vähän Långvik kokemuksia.

langvik kokemuksia

Långvik on paikkana aivan ihana. Hotelli on metsän, luontopolkujen ja meren ympäröimä. Långvikin kylpylä ympäristöineen tarjoaa mahdollisuudet vaikka mihin. Kuntosalikin löytyy ja varustelultaan se on huomattavasti monia hotellien kuntosaleja tasokkaampi.

Kylpylän allasosastolla on porealtaita, kylmävesiallas, reilun kokoinen uima-allas sekä allasbaari joka näytti olevan varsinkin lemmenparien suosiossa.

Saunoissakin löytyy valinnanvaraa, tavallisen saunan lisäksi pääsee nauttimaan mm. höyrysaunasta sekä infrapunasaunasta. Långvikissa on myös suolahuone, allergiset huomio! Spa-puolella voi nauttia erilaisista hoidoista ja hemmottelusta.

langvik lifeness

Kadonnut liikunnan ilo

Mutta asiaan. Mitä tein Långvikissa? Nyt seuraa tunnustus… En ole vuoteen käynyt lähelläkään kuntosalia tai ryhmäliikuntatunteja. Syitä oli monia (niinpä niin..). Kun aloimme rakentaa/ rakennuttaa taloa itsellemme, aika vaan tuntui loppuvan kesken.

Samaa jauhavat ryhmäliikuntatunnit olivat jo jonkun aikaa maistuneet puulta, eikä salilla rehkimiseenkään tuntunut enää intoa olevan. Kadotin totaalisesti liikunnan ilon. Se oli outoa, koska olen aina liikkunut ja pomppinut jos jonkinlaisilla jumppatunneilla. Irtisanoin salijäsenyyteni ja siirsin energiani laattojen ja maalien maailmaan. Huono päätös.

langvik lifeness

Lifeness Eventsin hyvinvointitapahtuma oli kuin kohtalon johdatusta. Lifeness järjestää kokonaisvaltaisia hyvinvointitapahtumia. Ja aamen, sitä se juuri oli, lauseen täydellisessä merkityksessä. Kaksi päivää sopivassa suhteessa liikuntaa, rentoutumista ja järjettömän hyvää ruokaa.

Täydellinen miniloma äidille, joka etsi kadonnutta liikunnan iloa! Se löytyi!!!

Ja resepti millä se löytyi, koostui polkujuoksusta, kehonpainotreenistä, Movementista, itsepuolustuksesta, Gyrokinesiksesta sekä pilateksesta. Tiedän, kuulostaa paljolta kahden päivän aikana, mutta ei. Kaiken voi tehdä täysin oman jaksamisensa mukaan, ilman että saa paheksuvia katseita kanssaurheilijoilta. Kaikki urheilu oli mietitty kokonaisuutena loistavasti toimivaksi paletiksi, kirsikkana kakussa Gyrokinesis, johon aion vielä tutustua lisää. Tunnit oli mitoitettu juuri sopivan pituisiksi, jottei käynyt edes mielessä ettei enää jaksa.

Täytyy sanoa, että yllätin itseni. Kyllä tuntui kropassa ettei vuoteen ollut liikkunut, mutta ai että teki hyvää! Se tunne kun hiki valuu pitkin otsaa, priceless. Huomasin, että tälläisessä hyvinvointitapahtumassa pärjää vähän huonokuntoisempikin. En myöskään ollut ainoa, joka oli liikunnaniloa metsästämässä. 14 hengen naisporukkamme koostui hyvin monenlaisesta liikkujasta himohiihtäjästä sohvaperunaan.

Ryhmä oli juuri sopivan kokoinen että ohjaajat pystyivät antamaan henkilökohtaistakin ohjausta välillä, mitä arvostan suuresti, kun ei aina tiedä tekeekö liikkeitä oikein. Mietin mitä sitten jos paikalla onkin tuplamäärä porukkaa? Lifenessin Krista poisti huoleni. Yli 20 osallistujan porukka jaetaan kahtia ja tunnit tehdään silloin tuplana. Tässä saa siis todella rahoilleen vastinetta. Långvik kokemuksia, joiden haluaisi jatkuvan ikuisesti.

langvik lifeness

Polkujuoksussa pääsin kokeilemaan nastajuoksukenkiä, jotka kieltämättä toimivat yllättävän hyvin jäisessä maastossa. Nastajuoksukenkien hankinta meni vahvaan harkintaan. Oli ihana viilettää (vai olisiko tepastelu oikeampi ilmaisu…) halki raikkaan metsän ilman jatkuvaa pelkoa kaatumisesta. Ilma oli muuten aika täydellinen minun makuuni. Pidän lenkkeilystä harmaassa kosteassa kelissä, jotenkin happi virtaa silloin paremmin.

Liikkumisen väliin oli suunniteltu mukavia breikkejä välipalasmoothien tekemisestä hyvinvointiluentoihin, jolloin oli hyvää aikaa palautua.

Tämän kaiken jälkeen oli huippufiilis päästä nauttimaan kylpylän poreista. Sen olin totisesti ansainnut. Rakastan saunoa ja saunoissa rentoutuminen oli sanoinkuvaamattoman rentouttavaa.

langvik lifeness

langvik lifeness

Päivän kruunasi illallinen jonne ei tarvinnut pynttäytyä, vaan sai tulla rennolla meiningillä. Långvikin palvelu oli moitteetonta ja on kiva, kun henkilökuntakin osaa ”heittää läppää” asiakkaiden kanssa.

Entäs se ruoka sitten? Miten tämän nyt yksinkertaisesti sanoisi… Perfect. Kaikenkaikkiaan kympin arvoinen kokemus.

Sinä äiti siellä, joka nyt mietit että pitäisikö tehdä välillä jotain itsensäkin eteen, kyllä! Ota kaveri mukaan tai mene yksin, juttukavereita kyllä löytyy. Missään muualla tuskin saa yhtä kokonaisvaltaisesti onnistunutta pakettia, missä kaikki: liikunta/ruoka/lepo/seura/rauha on niin loistavassa balanssissa, että ei malta odottaa pääsevänsä uudestaan. Tätä olotilaa haluaa tavoitella!

langvik lifeness

langvik lifeness

Lifenessin tulevista tapahtumista lisätietoa www.lifeness.fi ja Facebookista Lifeness Events sekä instagramissa @lifenessbykrista. Tämän tapahtuman hinta oli 235€/hlö. Hintaan sisältyi lauantain ja sunnuntain ohjelma, yöpyminen, lounas, smoothievälipala sekä aamiaisbrunssi sunnuntaina.

Kuvat: Muotimutsi ja Långvik

langvik lifeness

Sanna A.

Kirjoittaja on 38-vuotias äiti, joka kirjoittelee lasten ja äitien muodista, sisustuksesta ja muista hyvää oloa tuovista aiheista. Muotimutsiksi häntä kutsumme.

Omaan perheeseen kuuluu kaksi ala-asteikäistä lasta, aviomies sekä koiravanhus Rocky. Ammatiltaan hän on muotisuunnittelija ja lähihoitaja, josta piti isona tulla poliisi.

Intohimoina muoti, piirtäminen, sisustaminen ja rikossarjat. Iloa elämään tuovat muun muassa leikkokukat, valo, kiireettömyys, toisten auttaminen, lasten huumori ja hymyilevät kasvot.

Takaisin ylös