Uuden-Seelannin halutut, mutta hylätyt nimet

Jos joku haluaa kokeilla Suomen nimilautakunnan huumorintajua, niin Uusi-Seelannista voi ottaa mallia. Siellä on nimittäin lista nimiä, joita paikalliset vanhemmat yrittävät antaa lapsilleen, mutta jotka ovat jo nimilautakunnan täysboikottilistalla.

Tässä hylättyjen nimien listaa Uusi-Seelannista:

  • Queen Victoria
  • Lucifer
  • 4Real
  • . (piste)
  • Justice
  • Justus
  • Juztice

Myös kaikki kuninkaallisuuteen viittaavat nimet ovat kielletyllä listalla. Näistä esimerkkinä vaikkapa King Jeremias. Yhdessä asiassa täytyy kuitenkin nostaa hattua suomalaiselle nimilautakunnalle ja sen vapaamielisyydelle. Justus menee täällä läpi heittämällä. 4Real! Joku voisi kokeilla antaa lapselleen nimeksi Kuningas Justus.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös