jennifer-love-hewitt-lapsen-nimi

Jennifer Love Hewittin piti nimetä lapsensa äitinsä mukaan – miten kävikään?

Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewittin piti nimetä lapsensa oman äitinsä mukaan, uutisoi Female First kesällä 2013. Jenniferin äiti Patricia kuoli taisteltuaan syöpää vastaan ja se oli ainoa asia, mikä varjosti Jenniferin raskausaikaa.

Jennifer ja hänen miehensä Brian Hallisay suunnittelivat nimeänsä tyttövauvan Jenniferin äidin mukaan, ja mikäli tulokas olisikin poika, niin nimeksi tulisi äidin mukaan annettu Patrick. Mutta kuinka kuuma kesä ehtikään sekoittaa tulevien vanhempien pään…

Jennifer Love Hewitt lapsen nimi

Jennifer Love Hewittin ja Brian Hallisayn tyttövauva syntyi 26.11.2013 ja lapsen nimi onkin Autumn James. Synnytyksen jälkeen Jennifer kertoo, kuinka hän on aina halunnut tulla äidiksi ja odottaen sitä elämänsä suurimpana roolisuorituksena.

Täytyy sanoa, että Autumn on kaunis tytön nimi. Vaikka nimisuunnitelmat muuttuivatkin matkan varrella, niin sitähän se elämä on. Jokainen lapsi ei vaan olekaan alkujaan suunnitellun nimensä näköinen, joten hatunnosto siitä, että Jennifer Love Hewitt ja Brian Hallisay antoivat lapsen nimeksi kuitenkin sen juuri hänelle parhaalta tuntuvan nimen.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös