Playboy-pupu Holly Madison puolustaalapsensa nimeä

Välillä lasten saamat nimet aiheuttavat reaktioita muissa ihmisissä. Näin kävi muun muassa entiselle Girls Next Door -tähdelle, jonka esikoinen syntyi maaliskuussa 2013. Holly ja hänen miehensä, Pasquale Rotella, eivät kuitenkaan välitä ihmisten negatiivisista kommenteista, vaan toivovat tyttärestään kasvavan vahvan naisen, joka osaa seistä omien mielipiteidensä takana ja on hyvällä tapaa ylpeä itsestään.

Holly Madisonin lapsen nimi – mikä se sitten on?

Mikä se Holly Madisonin lapsen nimi sitten oikein on? Playboyssakin poseerannut Holly antoi lapselleen nimeksi Rainbow Aurora. Eli Sateenkaari suomeksi. Mikä ihmisiä nyt tuossa niin ärsyttää? Okei, osa ottaa nokkiinsa sateenkaaren tuomista ei aina niin heteromaisista viboista, mutta mitä sitten? Ehkä pahempi on kuitenkin se, että Rainbow-tuotteet on vähän halpoja ja sijaitsevat Alepan alahyllyillä. Maku on kuitenkin täysin sama ja siinä säästää sievoisen pennin. Holly kertoo olleensa suuren osan nuoruudestaan ihmisten mielistelijä, joka mietti aina, mitä muut ovat hänestä mieltä ja mitkä asiat ovat muiden mielestä ok. Hän ei kuitenkaan toivo samaa kenelläkään muulle lapselle. Holly on aina rakastanut Rainbow-nimeä ja kertoo olleensa aikoinaan koulussa kateellinen tytölle, jolle oli tämä kyseinen kaunis nimi. Samaa koulua käynyt Rainbow oli ollut tasapainoinen ja vahva nuori, joten Holly ei ole moksiskaan ihmisten negapuheista. Rainbow on kaunis lapsen nimi! Ja hei, ei nuo Playboy-pupun perusteetkaan sen hassumpia ole. Kivaa, kun ihmiset tekevät asioita omasta tahdostaan, eivätkä vain lauman määrääminä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös