Alicia Keysin lapsen nimi on Egypt

Tiesitkö, että Alicia Keysin lapsen nimi on Egypt? Tulee melkein väkisin mieleen David ja Victoria Beckham, jotka aikoinaan nimesivät esikoisensa Brooklyniksi, koska lapsi sai alkunsa siellä. Mutta mikä on tarina Alicia Keysin ja hänen miehensä Swizz Beatsin pojan nimen takana?

Alicia kertoo äitiyden mullistaneen koko hänen elämänsä. Hän matkusti ennen raskauttaan itsekseen Egyptiin, koska tiesi niin monien asioiden täytyvän muuttua hänen elämässään mahdollisen lapsen tulon myötä. Hän oli melkein romahduksen partaalla matkustaessaan katsomaan Egyptin temppeleitä ja pyramideja. Kokemus oli Alician mukaan kuitenkin niin voimakas, Cleopatramainen, että hänen miehensä sanoi Alician tultua raskaaksi, että ”Egypti (Egypt) muutti  elämäsi. Eikö se olisi upea nimi?” Ja kun ne sanat oli lausuttu, ei paluuta ollut. Egypt oli itsestään selvä pojan nimi Alician lapselle.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös