Ving Rhames saa kohta selitellä lapsensa nimeä!!!!

Näyttelijä Ving Rhames saa jossain vaiheessa alkaa selittelemään lapsensa nimeä. Ai miksi? Muistatteko, kun kerroimme aikaisemmin, kuinka Playboy-pupu Holly Madison on saanut vihat niskoilleen annettuaan lapselleen nimeksi Rainbow (suomeksi Sateenkaari).

No, Vince Rhames ja hänen vaimonsa Deborah olivat hieman samoilla jäljillä nimetessään lapsensa seuraavin nimin: Reignbeau ja Freedom (suomeksi Sateenkaari ja Vapaus). No, jokaisella on vapaus valita lastensa nimet. Vapaus raukka ei tietenkään koe tässä pienintäkään vapautta ennen kuin pääsee täysi-ikäisenä muuttamaan nimensä. Vitsi, vitsi: Freedom on kaunis nimi, samoin kuin Reignbeau. Mutta odotas kun amerikkalaisten kielitaju kohenee, niin siinä on sitten Holly Madisonilta ostettava nimenpuolustuskonsultaatiota.

lapsennimi

Lapsennimi.com:issa meillä on monia sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Kommentoi alle oma mielipiteesi

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös