Ving Rhames saa kohta selitellä lapsensa nimeä!!!!

Näyttelijä Ving Rhames saa jossain vaiheessa alkaa selittelemään lapsensa nimeä. Ai miksi? Muistatteko, kun kerroimme aikaisemmin, kuinka Playboy-pupu Holly Madison on saanut vihat niskoilleen annettuaan lapselleen nimeksi Rainbow (suomeksi Sateenkaari).

No, Vince Rhames ja hänen vaimonsa Deborah olivat hieman samoilla jäljillä nimetessään lapsensa seuraavin nimin: Reignbeau ja Freedom (suomeksi Sateenkaari ja Vapaus). No, jokaisella on vapaus valita lastensa nimet. Vapaus raukka ei tietenkään koe tässä pienintäkään vapautta ennen kuin pääsee täysi-ikäisenä muuttamaan nimensä. Vitsi, vitsi: Freedom on kaunis nimi, samoin kuin Reignbeau. Mutta odotas kun amerikkalaisten kielitaju kohenee, niin siinä on sitten Holly Madisonilta ostettava nimenpuolustuskonsultaatiota.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös