Erikoisia pojan nimiä Chelsean inspiroimana

Erikoisia pojan nimiä Chelsean jalkapallojoukkueen inspiroimana

Kun Jari Litmanen aikoinaan hurmasi hollantilaisia Amsterdamin Ajaxissa, annettiin hollantilaisille lapsille erikoisia pojan nimiä: Jari ja sen sellaista.

Pojan nimi koskettaa aina myös perheen isää ja joidenkin jalkapallofanaatikkojen lienee haasteellista olla ilmaisematta mahdollisen vahvojakin mielipiteitään tulevan jalkapalloilijan etunimestä. Äitien ei tässä vaiheessa kannata pelästyä, koska vaikka Rooney on selvä koiran nimi, niin Chelsean joukkueesta voi löytyä monia kauniita ja erikoisia pojan nimiä. Tarjolla on englantilaisia nimiä, espanjalaisia nimiä ja vaikka mitä.

Kaunis pojan nimi, joka kelpaa Mammallekin

Chelseassa pelaa niin montaa eri kansalaisuutta edustavaa pelaajaa, että olisi sula mahdottomuus, etteikö sieltä löytyisi jokin kaunis pojan nimi, joka saisi perheen äidinkin sydämen sulamaan. Kaudella 2012 tarjolla on seuraavia nimiä, joista valita:

 • Petr
 • Branislav
 • Ashley
 • David
 • Oriol
 • Ramires
 • Frank
 • Fernando
 • Juan
 • Oscar
 • Mikel
 • Victor
 • Florent
 • Eden
 • Paulo
 • Marko
 • Ross
 • Daniel
 • Gary
 • John
 • Cesar
 • Ryan
 • Lucas
 • Henrique

Mikäli halutaan kaunis englantilainen pojan nimi, voi nimeksi valita esimerkiksi Frank, Gary, John, Daniel tai Ashley. Florent puolestaan on kaunis ranskalainen pojan nimi, jonka täytyy saada Mammankin polvilleen. Mitä tahansa valitsettekin, Marko ei tässä tapauksessa ole vaihtoehto! Otatte sitten vaikka valmentajan italialaisen nimen: Roberto. Ei sitä myöhemmin tarvitsette selitellä, koska ei Roberto di Matteo enää silloin tule Chelsea valmentamaan. Ja hei, jos yllätyksenä sattuisikin tulemaan tyttö, niin Chelsea on äärimmäisen kaunis tytön nimi.

Täältä voit lukea jalkapalloilija Zlatanin lasten nimistä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös