Amerikkalainen pojan nimi terveisinä elokuvateatterista

Amerikkalainen pojan nimi Hollywoodista

Tänään tulee iltaterveisinä amerikkalainen pojan nimi suoraan Hollywoodista. Tai siis Tennispalatsista. Spontaani tiistai-ilta Sinister-elokuvan parissa oli yllättävän kauhunsekainen, koska harvemmin mikään elokuva on aidosti pelottava. Sinister oli.

Aitona nimibongarina tuli kuitenkin kaiken kauhun keskeltä bongattua kaunis amerikkalainen pojan nimi: Ellison. Jos ei itse näyttelijän – Ethan Hawken – etunimessä ole tarpeeksi vetoa, niin kenties Ellisonissa on. Kun myöhemmin näyttää dvd:ltä pojalleen, miksi hänellä on amerikkalainen etunimi, niin tulee pissa housuun. Sekä vanhemmilta että Ellisonilta. Mikä muu amerikkalainen pojan nimi yhdistäisi perhettä paremmin? Tell me.

Lue täältä, mikä muu amerikkalainen nimi voi sopia rokkihenkiselle pojalle.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös