Amerikkalaisia nimiä -sarja jatkuu…

Amerikkalaisia nimiä moottorin hurinan inspiroimana

On kulunut jo yli sata vuotta aikaa siitä, kun yhdysvaltalainen William S. Harley sai kokoon ensimmäisen suunnitelmansa polkupyörän apumoottorista. Pari vuotta tämän jälkeen, vuonna 1903, hän ja Arthur Davidson perustivat moottoripyöriä valmistavan yrityksen: Harley-Davidson Motor Companyn. Satayhdeksän vuotta tämän jälkeen Töölössä välähtää: Harley on niitä kauniita amerikkalaisia nimiä.

Kuten olemme aikaisemmin kirjoittaneet, William oli vuonna 2011 Yhdysvaltojen kolmanneksi suosituin pojan nimi. Mutta missä on Harley? Harley on hyvä nimi. Jos amerikkalaisen nimen meinaa lapsilleen antaa, niin Harley on moottoripyöräilijän valinta. Bensaa suonissa syntymästä saakka. Rento elämän asenne. Ulospäin vähän kova, mutta nahkatakin sisältä ihan tavallinen nössö. Se on Harley. Välillä keulii, mutta ei lähe käsistä. Ellei sitten hanki tällaista menopeliä. Harley on kuitenkin klassikko, jota ei Top 20 -listalta löydy, joten kannattaa miettiä tarkkaan, mitä amerikkalaisia nimiä lapsilleen antaa.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös