Hemaisevien Bond-tyttöjen nimet

Bond-tyttöjen nimet

Wikipedia määrittelee Bond-tytön hahmona tai näyttelijänä, joka esittää rakkaudenomaista kiinnostusta James Bondia kohtaan. Bond-tyttöjä pidetään glamourin ja hienostuneisuuden symboleina ja Bond-tyttöjen nimet ovat ollut aikojen saatossa vaikka minkälaisia, kuten muun muassa Pussy Galore tai Holly Goodhead.

Ei ole mitään yleistä sääntöä sen suhteen, minkälaista roolia Bond-tyttö esittää. Hän voi olla James Bondin liittolainen tai vihollinen, keskeinen henkilö tehtävän onnistumisessa tai yleistä silmän ruokaa. Bond-tyttöjen nimet ovatkin siten olleet aikojen saatossa jos minkälaisia.

Bond-tyttöjen nimiä

Kun esittelemme tässä Bond-tyttöjen nimiä, esittelemme nimenomaan elokuva- tai kirjahahmojen nimiä, emmekä kyseisten näyttelijättärien nimiä. Bond-tyttöjen näyttelijättäret ovat tulleet meille vuosien saatossa tunnetuiksi, mutta kuinka hyvin muistamme näiden hahmojen nimiä Bond-elokuvissa. Voisiko tässä olla muutamia Bond-tyttöjen nimiä, joista valita nimi omalle tytölle?

  • Honey Rider elokuvassa Tohtori No
  • Sylvia Trench elokuvassa Salainen Agentti 007 Istanbulissa
  • Fiona Volpe elokuvassa Pallosalama
  • Kissy Suzuki elokuvassa Elät vain kahdesti
  • Pola Ivanova elokuvassa 007 ja kuoleman katse
  • Vesper Lynd elokuvassa Casino Royale

Bond-tyttöjen nimiä on toki lukuisia muitakin ja rehellisesti sanoen tuntuu siltä, että itse näyttelijättären nimi on kauniimpi kuin elokuvahahmon. Tutustu täältä lähemmin Bond-tyttöihin.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös