Sarjassamme suomalaisia pojan nimiä

Suomalaisia pojan nimiä kuntavaalien inspiroimana

Kuntavaalikeskusteluja katsellessa tulee mieleen kaikenlaisia suomalaisia pojan nimiä. Carl ei kelpaa, koska se huokuu mukamas liikaa suomenruotsalaisuutta. Paavo tuo mieleen Arhinmäen ja Timo taas Soinin. Tulee jopa mieleen Leevi And The Leavingsin klassikko Poika nimeltä Päivi. Räsänen tosin pilaa sen ajatuksen.

Ottamatta sen enempää poliittista kantaa, tuntuu siltä, että suomalaisia pojan nimiä vaivaa jokin verbaliikalla vaikeasti selitettävissä oleva tauti. Ei voi antaa sitä pojan nimeä, koska se on sitä ja tätä. Sitä ja tätä taas ei kelpaa, koska se on tota ja tota. Tota ja tota ei voi antaa, koska se oli jo sen ja sen nimi. Ja se oli Urpo. Isolla U:lla. Ei ole siis helppoa antaa lapsille suomalaisia pojan nimiä.

Mutta en meinaa tuoda teille ongelmia, vaan ratkaisuja. Mulla on teidän pojalle just sopiva nimi: Kelpo. Ei liian fiini niinkuin Carl, eikä liian rahvaanomainen niinkuin Timo. Kelpo tekee maailmasta paljon yksinkertaisemman, eikä yritä olla enempää kuin on. Ja jos naapurilla on Canal Plus, Kelpoa ei vois vähempää kiinnostaa. Mitään muuta ei voi fiksulta maailmankansalaiselta odottaa.

Täältä löydät viralliset suomalaiset pojan nimet.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös