Anna nimi

Anna lapselle kulumaton naisen nimi

Annankatua kävellessä ei tule koskaan ajateltua Annaa. Jännä juttu. Suomessa Anna on tai on ollut reilusti yli 100 000 naisen nimi. Silti Anna ei koskaan tunnu liian arkiselta. Ei vaikka koko maailma tuntuu antavan Annan lapsensa nimeksi.

Annassa on aina jotain vetovoimaa ja kansainvälisyyttä. Ei Anna turhaan ole voittanut Idolsia ja tullut valituksi Miss Suomeksi. Anna on sitäpaitsi ehtinyt olla presidentin tytär, WSOY:n toimitusjohtaja sekä surmattu venäläinen toimittaja. Lisäksi Anna Ternheim soittaa fantastista musiikkia. Ettäs tiedät.

Jotenkin on siis vaikeaa kuvitella, miksei antaisi tytölle nimeksi Anna. Anna sinä, jos en minä anna. Wikipedian mukaan Anna on muunnos heprean armoa tai suosiota tarkoittavasta nimestä Hannah. Mutta Hannah Montana on liian hurja tarina tähän kerrottavaksi. Annetaan Annan olla Anna.

lapsennimi

Lapsennimi.com:issa meillä on monia sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Kommentoi alle oma mielipiteesi

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös