vilac potkuauto

Vilac potkuauto

Vilac potkuauto on joka lapsen suosikki

Vilac potkuauto on älyttömän kaunis. Havainnollistetaanpa asiaa hieman. Meidän perheessä on ainoastaan tyttöjä, joten isukki sai aikoinaan lähteä hankkimaan autoa ilman tyttöjen suostuttelua.

Ja eipä muuten tarvitse kenenkään pahemmin suostutella, kun saa kerrankin hankkia auton ilman vihlovia ajatuksia maamme autoverotuksesta.

vilac potkuauto

Mutta Vilacin potkuauto on itse asiassa sitäkin kauniimpi. Meillä perheen mies nimittäin hankki auton vuoden ja yhdeksän kuukauden ikäiselle tyttärellemme, Islalle, omana syntymäpäivänään. Kyllä, omana syntymäpäivänään, ei Islan syntymäpäivänä.

Kysymys siis kuuluukin oliko kyseessä lahja hänelle itselleen vai Islalle? No, eipä tuolla väliä, koska kaikki rikoksen osapuolet ovat tyytyväisiä. Enemmän kuin tyytyväisiä! Se lienee yksi perheen ainoista lasten leluista, joilla on leikitty ja ajettu lähes joka päivä.

Miksi Vilacin potkuauto?

Me päätettiin hankkia Vilacin potkuauto, koska Isla alkoi olla jo siinä iässä, että työntökärryjä hän jaksoi toki edelleen työnnellä, mutta kaikenlaiset hepat ja muut vekottimet olivat alkaneet myös kovasti kiinnostaa.

vilac potkuauto keltainen

Jonkun aikaa netissä erilaisia vaihtoehtoja selailtuamme silmiin osui Vilacin kaunokainen. Sen jälkeen emme olekaan saaneet silmiämme eroon siitä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ja kauneudessaan Vilacin auto on todella laadukas, hyvännäköinen ja ennen kaikkea toimiva.

Toimivuus tuli itse asiassa selväksi heti ensimmäisenä päivänä, sillä Isla oppi ajamaan sillä välittömästi. Ratti kääntyy, penkki on täydellinen ja Vilac levererar, niinkuin ruotsalaiset sanovat.

Kun Isla heräsi seuraavana aamuna, juoksi hän heti aamusta ajamaan uutta potkuautoaan. Voi sitä iloa.

Vilac auto ja sen kokoaminen

Vilac auto ja sen kokoaminen askarrutti mieltä jonkin verran etukäteen. Kokoaminen oli kuitenkin todella yksinkertaista ja sujui yllättävän helposti ilman sen kummempia hikoiluja (tai kiroiluja!).

vilac auto kokoaminen

Kokoamiseen riittää hyvin jakoavain ja ruuvimeisseli. Ruuvimeisselin on hyvä olla malliltaan suhteellisen lyhyt, koska sormet täytyy muutamassa paikassa saada mahtumaan hieman ahtaampiin koloihin.

Mutta jos minä, itkuraivarit näpertelystä helposti saava kaikkea muuta kuin insinööri perheenisä, sain Vilac auton koottua helposti lastemme valvovien silmien alla, niin sinäkin onnistut siinä fantastisesti. Trust me!

Keltainen Vilac peltiauto

Omaksi suosikiksemme valikoitui keltainen Vilac-peltiauto, koska olohuoneessamme on valtava keltainen kattolamppu, joka kaipasi vierelleen jotain muutakin samansävyistä.

vilac potkuautot

Täytyy tosin sanoa, että Vilacin potkuautot ovat sen verran vetävän näköisiä, että mikä tahansa väri kelpaisi. Bonusta on se, että ne vielä toimivat jopa sisustuselementteinä lasten huoneeseen tai muualle.

Jos olet miettinyt Vilac peltiauton hankkimista, lopeta miettiminen ja tartu toimeen.

P.S. Kiitos hyvästä ja luotettavasta palvelusta Ombrellinolle

(Vilac potkuauto -kuvat: perhealbumi)

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös