Vauva-lehti

Vauva-lehti mukaan vauva-arkeen

Vauva-lehti on täydellinen kumppani odotukseen ja odotusajalle. Lukemalla lehden monipuolisia juttuja pääset ikään kuin vaivihkaa sisään kaikkeen siihen, mikä on lapsiperheiden arkea. Inspiroivat ja välillä rankatkin artikkelit erilaisten perheiden arjesta antavat melko realistisen kuvan kaikesta siitä, mikä itseäkin odottaa.

Olipa kyseessä sitten perheen ensimmäinen, toinen, kolmas tai neljäs lapsi, niin Vauvan lukeminen helpottaa arkea. Se on kuin hyvä ystävä, joka osaa opastaa, neuvoa ja keskustella asioista. Sen avulla oppii arvostamaan monia asioita, koska aina ei lapsiperheiden arkikaan ole niin aurinkoista kuin toivoisi. Lehti antaa myös valtavasti varmuutta itseään mietityttävien asioiden suhteen.

vauva-lehti

Vauva-lehden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja se on varmasti yksi niitä ainoita lehtiä, joka luetaan aina kannesta kanteen, kunnes jokainen artikkeli on käyty läpi viimeistä tavua myöten. Siinä missä monet Vauva-kirjat aiheuttavat varsinkin perheen isälle päänsärkyä – ja pahimmallaan huonoa omaa tuntoa – niin Vauva-lehti tempaisee mukaansa.

Eli toisin sanoen, me konsertoimme kovaan ääneen Vauva-lehden puolesta ja niinpä meillä on kaikille Lapsennimi.com-sivuston lukijoille erikoistarjous: >> Katso ja lunasta erikoisetusi tästä <<

Vauva-lehti – Tilaajalahja ja opettavaista luettavaa

Vauva- ja lapsiarjessa meillä vanhemmilla tulee monesti tilanteita, joissa emme ole varmoja kuinka toimia. Oli kyseessä sitten uhmaikä, vauvan kova yskiminen tai lentokoneella matkustaminen. Näissä tilanteissa on todella rauhoittavaa tietää muidenkin kokeneen samat tilanteet. Se, että on lukenut asioista aikaisemmin, antaa mielen rauhaa ja turvallisuutta.

Samat asiat toistuvat meidän vanhempien elämissä: kaikilla omalla uniikilla twistillään, tottakai. Monet isovanhemmat antavat Vauva-lehteä lahjana jälkikasvulleen raskauden myötä, mikä on mielestämme todella järkevä lahja.

Vauva lehti tilaajalahja etu

Tee kuitenkin itse omat valintasi, koska sinä tiedät millainen henkilö sinä olet. Monet eivät oikein ikinä elämässään ole lukeneet mitään, kunnes raskaus saapuu vieraaksi ja sen jälkeen imetään tietoa tulevasta vanhemmuudesta kuin viimeistä päivää. Se taitaa olla melko luonnollista, ja tuttua meistä monille. Aihe on monesti omallaan tavallaan pelottava kaikessa kauneudessaan, ja tieto vähentää stressin määrää. Muista, että me kaikki kyllä pärjäämme vanhempina

>> Hyödynnä Vauva-lehden etu täältä

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös