Referenssit

Lapsiarkea Median referenssit

Rakennamme kampanjakokonaisuuksia asiakkaan tavoitteiden pohjalta. Tavoitamme tehokkaasti raskaana olevat sekä pikkulapsiarkea elävät. Suunnittelemme sisällöt hakukoneystävällisiksi ja pystymme tarjoamaan kumppaneillemme pitkäkestoista hyötyä. Tässä referenssit-osiossa esittelemme muutamia toteuttamiamme kampanjoita vuosien varrelta.

Kirjoitamme, kuvaamme, videoimme, sometamme ja teemme yhteistyötä muiden vaikuttajien kanssa. Haluatko tunnetun ruokabloggaajan tekevän reseptiikkaa mediaamme tai etsitäänkö tuotteellenne testiryhmä, joka suosittelee tuotetta eri somekanavissa? Kerro meille tavoitteesi niin ideoimme toteutustavan ketterästi ja kustannustehokkaasti. 

Lukuja 1.1. – 31.12.2019

Uniikit lukijat 879 940 • Sivunäytöt 2 624 184

Lue tästä lisää kävijöistämme ja palveluistamme.
Mediakortti

LähiTapiolan TerveysHelppi-kampanja

Teimme LähiTapiolan kanssa kampanjan TerveysHelppi-palvelulle, “Kun lapsi sairastaa” -teeman alle. Tuotimme artikkeleita mm. seuraavista aiheista: aurinkoihottuma, vesirokko, auringonpistos, norovirus, korvatulehdus, oksentelu, kuumekouristus, yskä sekä asiakkaiden kokemuksia TerveysHelppi-palvelusta.

Artikkelit ovat informatiivisia ja pääosassa on tiedon jakaminen lukijoille kyseisistä sairauksista. Artikkelit on hakukoneoptimoitu ja esimerkiksi artikkelit aurinkoihottuma lapsella, auringonpistos lapsella ja norovirus lapsella nousevat hakukoneissa orgaanisesti erittäin hyville paikoille. Hakukoneet tuovat edelleen joka kuukausi jatkuvaa liikennettä artikkeleihin ja tarjoaa täsmätietoa hakijoille. Kampanjaa tuettiin lisäksi etusivun bannerinäkyvyydellä sekä palvelusuositukset näkyvyydellä.

Auringonpistos lapsella

TerveysHelppi kokemuksia

lahitapiola_referenssit

LullaMen tuudittavan vauvanpatjan testiryhmän haku

Suunnittelimme uudelle tuotteelle kampanjan, jossa ideana oli hakea Facebookista testaajia LullaMe-vauvanpatjalle. Ensimmäisessä artikkelissa esiteltiin tuote ja haettiin testiryhmää patjalle. Toisessa artikkelissa kerrotaan testaajien kokemukset. Asiakas saa tästä samalla arvokasta tietoa käyttäjiltä sekä referenssejä omille sivuilleen. Lapsiarkea Media toteutti testiryhmän haun ja laati artikkelin testaajien kokemuksista.

Yhteistyöhön sisältyi myös arvontoja Facebookissa ja Instagramissa. Palvelusuositukset näkyvyydellä ohjataan jälleenmyyjien luokse.

LullaMe-patja tuudittaa vauvan uneen – Hae testiryhmään

LullaMe kokemuksia – Näin patja vaikutti testaajien arkeen

lullame_referenssit

Radisson Blu -hotellit Suomessa

Matkaosiossa Delux-Retkiperhe testaa Radisson Blu -hotelleja ympäri Suomea. Kampanjaan sisältyy kuusi artikkelia ja ne löytyvät Delux-Retkiperheen blogin lisäksi myös Kotimaan kokemuksia -otsikon alta sivustomme matka-osiosta.

Artikkelien lisäksi kokemuksista on jaettu tietoa Instagramissa sekä videoklippien muodossa sosiaalisen median eri kanavissa. Asiakas on hyödyntänyt tekstejä ja kuvia myös muussa omassa markkinoinnissaan. Kesällä kampanjaa tuettiin lisäksi bannerinäkyvyydellä.

“Yhteistyössä Lapsiarkea Median kanssa tuotetut sisällöt ovat tukeneet tavoitettamme tarjota aitoja ja kohderyhmiä puhuttelevia tarinoita ja kokemuksia tarjoamistamme tuotteista ja palveluista.” Marileea Järnefelt, Suomen Radisson Blu Hotellien markkinointipäällikkö

Radisson Blu Seaside -kokemuksia – Urbaani hotelli Helsingissä

Radisson Blu Oulu -kokemuksia – Vau, upeeta tokaisi 2-vuotias!

radisson blu referenssit

K-Ruoka verkkokauppa

Tuotimme K-Ruoka verkkokaupalle kahden artikkelin kampanjan. Ideana on tuoda lapsiperheille esiin verkkokauppaa arjen helpottajana. Toinen artikkeli käsitteli verkkokauppaostamisen kokemusta ja toinen synttärijuhlien tarjoiluja resepteineen. Facebookissa arvottiin lahjakortit artikkelien jakojen yhteydessä.

Barbie-synttärikakku ja muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin

K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia

k-ruoka_referenssit

Libero

Liberolla oli muutaman kuukauden ajan videobannerinäkyvyys sekä Display-näkyvyys etusivullamme. Tällä tavoin varmistettiin, että jokainen sivuston käyttäjä tavoitettiin Liberon viesteillä vahvistaen samalla bränditunnettavuutta. Videon ja Displayt näkivät puolisen miljoonaa uniikkia lukijaa. Sivunäyttöjä kertyi reilusti yli miljoona.

Liberolle tehtiin sivustolle oma Libero-vinkit osio Lapsiarkea-otsikon alle. Sinne laadittiin Liberon omien sisältöjen pohjalta kuusi artikkelia, osassa upotettiin artikkeliin video Liberon omalta Youtube-kanavalta. Esimerkiksi Ostoslista vauvalle -artikkeli nousee orgaanisesti hakukoneissa hyville paikoille keräten edelleen joka kuukausi uusia lukijoita. Kyseistä artikkelia on luettu keskimäärin 4 minuuttia.

Ostoslista vauvalle – Mitä vastasyntynyt todella tarvitsee?

Vaipanvaihto – Näillä opeilla vaipanvaihdon mestariksi

libero_referenssit

Haluatko kuulla miten rakentaisimme kampanjan sinun tuotteesi tai palvelusi ympärille? Ota yhteyttä info@lapsennimi.com / info@lapsiarkea.com tai suoraan päätoimittajaamme heidi@lapsennimi.com.

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös