xplora_logo

XPLORA – Lasten ensimmäinen puhelin

Soita, paikanna tai kirjoita viesti lapsellesi, kun olet kotona tai töissä. Huolehdi vähemmän ja anna lapsesi leikkiä enemmän! XPLORA 3S-puhelin on suunniteltu lapsille, eikä siinä ole pääsyä internetiin tai sopimattomaan sisältöön.

XPLORA 3S on täydellinen ensipuhelin aktiivisille lapsille. Puhelin antaa lapsille vapauden liikkua ja leikkiä vapaasti. Vanhemmat voivat kokea olonsa turvallisemmaksi, kun he saavat lapsiin helposti yhteyden aina, kun haluavat, tietäen samalla missä he liikkuvat sisäänrakennetun GPS-paikannuksen ansiosta.

Puhelimessa on säädettävä ranneke ja se on saatavilla kahdessa eri värissä. Kosketusnäyttö on suojattu kestävällä lasilla, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Tällä puhelimella lapsesi voi soittaa, vastaanottaa viestejä, lähettää emojeita ja ääniviestejä, sekä aktivoida SOS-painikkeen, jos he tuntevat olonsa turvattomaksi. XPLORA-puhelin on hyvä tapa tutustua digitaalisen viestinnän maailmaan.

Vedenpitävä XPLORA 3S on varustettu kameralla ja lapsi voi tallentaa ja jakaa valokuvia turvallisesti valittujen perheenjäsenten kanssa. Se on täysin vedenpitävä ja noudattaa IPx67-standardia, joten se kestää vettä 30 minuuttia 1,5 metrin syvyydessä.

XPLORA 3S puhelimessa on esiasennettu SIM-kortti. Liittymän sekä huoltajan sovelluksen käyttö maksaa vain alk. 10 € kuukaudessa sisältäen ilmaiset puhelut ja datan käytön Suomen alueella.

XPLORA Leikkimistä, aktiviteetteja ja mielikuvitusta – ilman älypuhelimien häirintää!

Xplora lastenpuhelin

Xplora
Xplora-puhelin on palkittu ja turvallinen ensipuhelin lapselle.

Takaisin ylös