tarramonsteri

Tarramonsteri

Tarramonsteri on kahden lapsen vanhempien vuonna 2011 perustama suomalainen perheyritys. Yritys sai alkunsa, kun perustajat huomasivat, että vaatteiden ja muiden tarvikkeiden nimikointi on yllättävän iso, aikaa vievä ja tylsä urakka. Nimilappujen ompeluun ei ollut aikaa ja tuntui kurjalta merkata rumalla tussitekstillä lasten uudet vaatteet ja muut tarvikkeet.

Ratkaisuksi löytyi Tarramonsterin nimikointitarrat. Niillä voi helposti ja nopeasti nimikoida pienten ja vähän isompien vaatteet, kengät, lelut, harrastusvälineet, ruokailuvälineet yms. Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan laadukkaita ja kulutusta kestäviä alan johtavien valmistajien tarramateriaaleja sekä värejä.

Liimattavilla nimitarroilla nimikoit nopeasti kaikki tärkeät lasten vaatteet ja tavarat. Tavaroihin ja esineisiin tarrat kiinnitetään suoraan puhtaalle pinnalle. Vaatteissa nimikointitarrat pysyvät parhaiten kiinni logoetiketeissä tai pesumerkinnöissä. Nimitarrat on myös helppo irrottaa tarvittaessa.

Silitettävät nimilaput sopivat vaatteisiin, joissa nimitarrat pysyvät huonommin kiinni tai vaatteessa ei ole etikettejä. Nimilapuilla nimikoitkin helpoiten sukat, villahanskat ja fleecevaatteet. Kiinnittäminen on helppoa. Silitä nimikointilappu vain kuumalla silitysraudalla kiinni vaatteen tai asusteen pintaan.

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös