babyvac-lapsiarkea

Baby-Vac nenäimuri – Sopii vauvalle ja lapsille

Baby-Vac nenäimuri sopii sekä vauvalle että lapselle. Se on suositeltu lääkärien toimesta ja todella tehokas poistamaan sitkeimmätkin limat poskionteloista.

Lue lisää sen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Lue lisää »

Lastentarvikkeet

Lastentarvikkeet kuuluvat merkittävänä osana kaikkien meidän vanhempien arkeen. Toiset niistä tarjoavat merkittävää helpotusta päivittäisiin toimiimme, kun taas toisia niistä käytämme harvemmin. Kaikkia lastentarvikkeita ei tarvitse edes omistaa itse, koska monet ovat vain väliaikaisia.

Sivustollemme on koottu paljon sellaisia lastentarvikkeita, joiden tiedämme helpottavan arkeasi. Suurimman osan niistä olemme päässeet itse kokeilemaan, mikä antaa sinulle varmuutta valintojesi kanssa. Onko se lastentarvikemerkki yhtä hyvä kuin se? Mutta kun joku sanoi, että se ei toimi samalla tapaa. Ketä minun pitäisi uskoa?

lastentarvikkeet

Me pyrimme antamaan sinulle aidon kuvan niistä lastentarvikkeista, jotka löydät sivustoltamme. Emme halua haukkua niistä mitään, sillä siinä tapauksessa voimme jättää mainitsematta kokonaan. Emme myöskään tahdo jättää huomauttamatta selvistä puutteista. Avoimuudella saamme kaikki tarkemman kuvan siitä, millaiset lastentarvikevalinnat voisivat tukea parhaiten juuri meidän valintojamme. Pyrimme siis vaalimaan avoimuutta, kaiken kaupallisuuden keskellä.

Hyvät lastentarvikkeet netistä turvallisesti

Tavoitteenamme on se, että sinä käyttäjänämme voit löytää hyvät lastentarvikkeet netistä turvallisesti. Sen takia olemme tehneet monis tuotteista ja tuoteryhmistä videoita, testejä ja lapsiraateja ja ties mitä.

Otamme kuukausittain vastaan paljon vanhempien ehdotuksia siitä, millaisista tuotteista ja palveluista he haluaisivat kuulla sivustollamme. Pyrimme vastaamaan tähän huutoon, koska mitä paremmin tutustumme erilaisiin lastentarvikkeisiin, sitä enemmän tiedämme niistä, ja sitä paremmin voimme niistä kertoa myös muille.

Emme kuitenkaan ole lastentarvikeammattilaisia, vaan täysin normaaleja vanhempia, jotka tahtovat tehdä hyviä ratkaisuja erilaisten kompromissien paineessa.

Takaisin ylös