ombrellino-helsinki

Ombrellino – Lelut ja lastentarvikkeet

Ombrellino perustettiin jo vuonna 1978. Aivan alussa myynnissä olivat Sevin ihanat puulelut, sitten tulivat Petit Jour’in Pikku Prinssi, Maisa, Babar ja monet muut tuotteet. Myös Ranskan Jurassa sijaitseva Vilac, jonka leluja sanotaan puulelujen Ferrareiksi, tulivat mukaan Ombrellinon toimintaan varhaisessa vaiheessa. Monet muistavat niiltä vuosilta myös Naj-Olearin kankaat sekä laadukkaat Irlantilaiset huovat.

Sittemmin Ombrellinosta sai Barbapapa-tuotteita, Pylonesin lamppuja, hiustenkuivaimia, leivänpaahtimia sekä paljon muuta värikästä ja iloista. Edelleen laajasti edustettuina olevat Tintin T-paidat, julisteet, raketit, Milou ja muut tuotteet ovat aina olleet kaikenikäisten poikien suosiossa.

Ombrellino on ollut monelle myymälleen merkille ensimmäinen suomalainen myyntipiste. He ovat onnistuneet löytämään tuotteita, jotka kutkuttavat paitsi silmiä, myös sielua. He olivat ensimmäinen kotimainen ranskalaisen Bensimonin jälleenmyyjä, ja tänäkin päivänä niin House Caset kuin laukut ovat osa heidän sisustuslinjaansa. Ombrellino esitteli kotimaisille kuluttajille ja lehdistölle ensimmäisenä myös See Conceptin, Sophie la girafen, Lifefactoryn, vain muutamia mainitaksemme.

Yhteystiedot:

Puh: 045 1398 052 (Helsinki) & 050 4419 197 (Oulu)
Sähköposti: ombrellino(at)ombrellino.fi (Helsinki) & oulu(at)ombrellino.fi (Oulu)

Yhteistyö ja Tuotevalikoima: jonna(at)bigsmallcompany.com

Osoite:

Kauppakeskus Valkea (3 krs), Oulu (ma-la klo 9-21, la 9-19, su 11-18)

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös