MS Megastar

M/S Megastar Helsinki-Tallinna-Helsinki

Megastar on Itämeren nopeiden lauttayhteyksien uuden aikakauden symboli. Se liikennöi Helsinki–Tallinna-reitillä Tallink Shuttle -brändin alla.

Megastarin ravintolat ja baarit sijaitsevat pääasiassa kansilla 8 ja 9. Ravintola- ja baarialueen, mukaan lukien infopisteen alueen, on suunnitellut tunnustettu suomalainen suunnittelija Vertti Kivi.

Laivan Business Lounge on hiljainen, tyylikäs alue bisnesluokan matkustajille. Siellä on tarjolla lämpimiä ja kylmiä ruokia, sanomalehtiä, mahdollisuus käyttää Wifiä ja katsoa televisiota. Tilaan mahtuu jopa 170 matkustajaa.

Comfort Lounge puolestaan on mukava erillinen alue, jossa on tarjolla välipaloja ja alkoholittomia juomia sekä mahdollisuus käyttää Wifiä ja katsoa televisiota.

Sitting Lounge on Tallinkin laivoilla täysin uusi matkustusluokka. Se on hiljainen ja suljettu alue. ”Istumasalonki” tarkoittaa miellyttävää matkustamista mukavassa istuimessa omassa rauhassa tai televisiota katsellen. Uudessa Sitting Loungessa on yli 300 istumapaikkaa.

Lapsiperheille tarjolla on lasten leikkihuone, joka sijaitsee 9. kannen keulaosassa Delight Buffet -ravintolan lähellä. Leikkihuoneessa voi leikkiä erilaisilla leluilla, katsoa piirroselokuvia tai pelata Play Station -pelejä.

Takaisin ylös