life-energy-and-beauty-aideille

Life Energy and Beauty – Ilona Itämies

Life Energy and Beauty -yrittäjä Ilona Itämies auttaa sinua löytämään sen loisteen kuka, oikeasti olet. Sisäinen harmonia löytyy saamalla elämäsi eri osa-alueet tasapainoon ja lisäämällä luottamusta intuitioon.

Ilona kouluttautui BodyMind Energy Balancing Method -hoitajaksi ja hyvinvointivalmentajaksi vuosina 2015 – 2016. Vuosina 2013-2016 hän sai valmennusta ja koulutusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueista, aiheena ravinto, liikunta ja henkinen hyvinvointi.

Ilonalla on 10 vuoden kokemus kauneusalasta, ja hän on toiminut isojen, kansainvälisten brändien edustajana, kouluttajana ja PR-henkilönä. Lisäksi hän on saanut koulutusta huippumeikkitaiteilijoilta Suomessa. Luovuuttaan hän on päässyt toteuttamaan eri yhteistyöprojekteissa ja kauneausalan tapahtumissa ympäri Suomea.

Oikeanlainen ravinto, lepo ja henkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen tuovat tasapainon sinunkin arkeesi. Kun uskot unelmiisi ja lähdet toteuttamaan niitä määrätietoisesti, silloin rohkeutesi ja kunnianhimosi kasvavat ja kaikki on mahdollista kiireisenkin lapsiarjen keskellä.

Yhteystiedot:

Life Energy and Beauty – Ilona Itämies

Puh: +358 40 933 1677

Sähköposti: lifeenergyandbeauty@gmail.com

Osoite: Hyvinvointistudio Life Energy and Beauty
Nokkalanpuisto 2 K / katutaso 02230 Espoo

Kulkuyhteydet julkisilla. Metrolla Isoon Omenaan ja siitä bussi nro. 531 ja 531k suoraan Nokkapuiston pysäkille. Bussi lähtee H&M:n edestä Ison Omenan ulkopuolelta. Bussin matkan kesto n. 5-7 min.

Takaisin ylös