Lapsennimi-tutustu-suosikkipalveluihimme-728

Palvelusuosituksia

Tutustu tästä alta lapsiperheille suosittelemiimme palveluihin.

MS Megastar

M/S Megastar Helsinki-Tallinna-Helsinki

Megastar on Itämeren nopeiden lauttayhteyksien uuden aikakauden symboli. Se liikennöi Helsinki–Tallinna-reitillä Tallink Shuttle -brändin alla.

Lapsiperheille on tarjolla iloista matkustamista ja itämeren paras lasten leikkihuone.

Lue lisää »
radisson-blu-logo

Radisson Blu

Ikoninen, tyylikäs ja hienostunut Radisson Blu luo jännittävän yksilöllisiä hotelleja yksilöllisille asiakkaille. He hellivät moderneja asiakkaitaan ainutlaatuisella, kutsuvalla tunnelmallaan, joka sopii täydellisesti myös lapsiperheille.

Lue lisää »
forenom

Forenom

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Valikoimaan kuuluu yli 6500 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa.

Lue lisää »
Taidesynttarit

Paula’s Place – Synttäreitä ja työpajoja

Paula Nordfors on kuvataiteilija ja valokuvataiteilija (BA of FIne Art, 2007), joka asuu ja työskentelee Vantaalla. Hän järjestää lapsille erilaisia työpajoja ja synttäreitä, joissa lasten luovuus pääsee ihanasti valloilleen.

Lue lisää »
ombrellino-helsinki

Ombrellino – Lelut ja lastentarvikkeet

Ombrellino on vuonna 1978 perustettu perheyritys, joka on palvelut suomalaisia lapsia ja vanhempia jo kymmeniä vuosia. Valikoimista löytyy muun muassa lastentarvikkeita ja lastenhuoneen sisustushelmet.

Paikkakunta: Helsinki ja Oulu.

Lue lisää »
reima

Reima

Reima rohkaisee lapsia seikkailemaan, liikkumaan ja tutkimaan maailmaa pienestä asti. Reima valmistaa toiminnallisia ja kestäviä lastenvaatteita, jotka tekevät ulkoilusta kivaa säästä riippumatta. “Liikkuville lapsille suunnitellut tuotteemmeLue lisää »

K-ruoka verkkokauppa

K-Ruoka Verkkokauppa

Ruokaostokset helposti kotiovellesi tai valmiiksi keräiltynä! K-Ruoan verkkokaupassa voit valita ostostesi toimituksen suoraan kotiovelle tai noutaa ostokset valmiiksi keräiltynä kaupalta, sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää »
Aftamed Teething gel

Aftamed Teething Gel

Aftamed® Teething Gel on paikallinen geeli lievittämään vauvan hampaiden tulosta aiheutuvaa kipua. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että Aftamed® Teething Gel vähentää kipua, turvotusta sekä edistää paranemista.

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös