Lapsennimi-tutustu-suosikkipalveluihimme-728

Palvelusuosituksia

Tutustu tästä alta lapsiperheille suosittelemiimme palveluihin.

Taidesynttarit

Paula’s Place – Synttäreitä ja työpajoja

Paula Nordfors on kuvataiteilija ja valokuvataiteilija (BA of FIne Art, 2007), joka asuu ja työskentelee Vantaalla. Hän järjestää lapsille erilaisia työpajoja ja synttäreitä, joissa lasten luovuus pääsee ihanasti valloilleen.

Lue lisää »
forenom

Forenom

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Valikoimaan kuuluu yli 6500 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa.

Lue lisää »
YO ZEN

YO ZEN

YO ZEN on graafisista klassikoistaan tunnettu suomalainen lifestyle-brändi. Designfilosofiamme on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne siksi kestävät aikaa.

Lue lisää »
radisson-blu-logo

Radisson Blu

Ikoninen, tyylikäs ja hienostunut Radisson Blu luo jännittävän yksilöllisiä hotelleja yksilöllisille asiakkaille. He hellivät moderneja asiakkaitaan ainutlaatuisella, kutsuvalla tunnelmallaan, joka sopii täydellisesti myös lapsiperheille.

Lue lisää »
Aftamed Teething gel

Aftamed Teething Gel

Aftamed® Teething Gel on paikallinen geeli lievittämään vauvan hampaiden tulosta aiheutuvaa kipua. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että Aftamed® Teething Gel vähentää kipua, turvotusta sekä edistää paranemista.

Lue lisää »
reima

Reima

Reima rohkaisee lapsia seikkailemaan, liikkumaan ja tutkimaan maailmaa pienestä asti. Reima valmistaa toiminnallisia ja kestäviä lastenvaatteita, jotka tekevät ulkoilusta kivaa säästä riippumatta. “Liikkuville lapsille suunnitellut tuotteemmeLue lisää »

K-ruoka verkkokauppa

K-Ruoka Verkkokauppa

Ruokaostokset helposti kotiovellesi tai valmiiksi keräiltynä! K-Ruoan verkkokaupassa voit valita ostostesi toimituksen suoraan kotiovelle tai noutaa ostokset valmiiksi keräiltynä kaupalta, sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää »
lolalykke

Lola&Lykke

Lola&Lykke on uusi kotimainen äitiyden tuotemerkki, joka tukee äitien hyvinvointia tarjoamalla räätälöityjä Suomessa suunniteltuja tuotteita sekä tietoa tukemaan toipumista synnytyksen jälkeen ja helpottamaan arkea uuden vauvan kanssa.

Lue lisää »
MS Megastar

M/S Megastar Helsinki-Tallinna-Helsinki

Megastar on Itämeren nopeiden lauttayhteyksien uuden aikakauden symboli. Se liikennöi Helsinki–Tallinna-reitillä Tallink Shuttle -brändin alla.

Lapsiperheille on tarjolla iloista matkustamista ja itämeren paras lasten leikkihuone.

Lue lisää »
urban wells

Urben Wells

Urban Wells on Vallilan sydämessä sijaitseva lämmin ja kotoisa hyvinvoinnin kollektiivi. Löydät meiltä monipuoliset palvelut oman hyvinvoinnin ja tasapainon tueksi.

Lue lisää »
logo_Clark

CLARK – taloutesi tukena

Puhelimesta katsotaan nykyään sähköposti, kalenteri ja uutiset – miksi et hoitaisi puhelimella myös laskujen maksamista? Muissa
Pohjoismaissa digitaaliset postilaatikot ovat jo yleistyneet: laskut ja dokumentit vastaanotetaan keskitetystiLue lisää »

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös