Lapsennimi-tutustu-suosikkipalveluihimme-728

Palvelusuosituksia

Tutustu tästä alta lapsiperheille suosittelemiimme palveluihin.

Prinsessa-lapsiarkea

Prinsessa – Satumaisen ihana pienten tyttöjen lehti

Prinsessa on satumaisen ihana pienten tyttöjen lehti, jonka sivuilla seikkailevat kaikki Disney-kaunottaret Ruususesta Tähkäpäähän. 

Kokeile nyt erikoishintaan ja saat arvokkaan lahjan maksutta.

Lue lisää »
babyvac-lapsiarkea

Baby-Vac nenäimuri – Sopii vauvalle ja lapsille

Baby-Vac nenäimuri sopii sekä vauvalle että lapselle. Se on suositeltu lääkärien toimesta ja todella tehokas poistamaan sitkeimmätkin limat poskionteloista.

Lue lisää sen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Lue lisää »
lolalykke

Lola&Lykke

Lola&Lykke on uusi kotimainen äitiyden tuotemerkki, joka tukee äitien hyvinvointia tarjoamalla räätälöityjä Suomessa suunniteltuja tuotteita sekä tietoa tukemaan toipumista synnytyksen jälkeen ja helpottamaan arkea uuden vauvan kanssa.

Lue lisää »
Taidesynttarit

Paula’s Place – Synttäreitä ja työpajoja

Paula Nordfors on kuvataiteilija ja valokuvataiteilija (BA of FIne Art, 2007), joka asuu ja työskentelee Vantaalla. Hän järjestää lapsille erilaisia työpajoja ja synttäreitä, joissa lasten luovuus pääsee ihanasti valloilleen.

Lue lisää »
Aftamed Teething gel

Aftamed Teething Gel

Aftamed® Teething Gel on paikallinen geeli lievittämään vauvan hampaiden tulosta aiheutuvaa kipua. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että Aftamed® Teething Gel vähentää kipua, turvotusta sekä edistää paranemista.

Lue lisää »
YO ZEN

YO ZEN

YO ZEN on graafisista klassikoistaan tunnettu suomalainen lifestyle-brändi. Designfilosofiamme on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne siksi kestävät aikaa.

Lue lisää »
reima

Reima

Reima rohkaisee lapsia seikkailemaan, liikkumaan ja tutkimaan maailmaa pienestä asti. Reima valmistaa toiminnallisia ja kestäviä lastenvaatteita, jotka tekevät ulkoilusta kivaa säästä riippumatta. ”Liikkuville lapsille suunnitellut tuotteemmeLue lisää »

Aku-Lapsiarkea

Aku Ankka – Koko perheen suosikki huippudiilillä!

Aku Ankka on koko perheen suosikki. Parantaa sekä lasten lukutaitoa että sanavarastoa, samalla kun vanhemmat saavat siitä rentouttavaa ja todella viihdyttävää luettavaa.

Kokeile nyt huippuedullisesti ja saat upean tilaajalahjan.

Lue lisää »
storytel-lapsiarkea

Storytel – Kokeile äänikirjoja ilmaiseksi!

Tervetuloa kokeilemaan Storytel-palvelua ilmaiseksi! Tarjolla on paljon ihania lasten kirjoja ja koko perheen suosikkeja, joita on mukava kuunnella yhdessä koko perheen voimin.

Saat kokeilla perheiden suosikkipalvelua täysin maksutta.

Lue lisää »
Nordic-Fit-Mama-Lapsiarkea

Nordic Fit Mama – Auttaa äidit kuntoon

Riina Laaksonen on äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja kolmen pojan äiti. 

Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan tutkimuksen mukaan valmennattavat saavat hyviä tuloksia ja valmennus on todistetusti tehokas.

Lue lisää »
radisson-blu-logo

Radisson Blu

Ikoninen, tyylikäs ja hienostunut Radisson Blu luo jännittävän yksilöllisiä hotelleja yksilöllisille asiakkaille. He hellivät moderneja asiakkaitaan ainutlaatuisella, kutsuvalla tunnelmallaan, joka sopii täydellisesti myös lapsiperheille.

Lue lisää »
meidan-perhe-lapsiarkea

Meidän Perhe – Suomen suurin perhelehti

Meidän Perhe on Suomen suurin perhelehti. Lehdessä parhaat asiantuntijat jakavat tutkittua tietoa lapsen kehityksestä, terveydestä ja lapsimyönteisestä kasvatuksesta.

Testaa nyt kampanjahintaan.

Lue lisää »
Vauva-lapsiarkea

Vauva – Tietoa, tukea ja tunteita

Vauva-lehti tarjoaa tietoa, tukea ja tunteita elämän ihanimpaan aikaan. Se on arkinen kumppani, joka auttaa sinua lapsiarjen parissa.

Saat nyt kokeilla Vauva-lehteä erikoishintaan.

Lue lisää »
K-ruoka verkkokauppa

K-Ruoka Verkkokauppa

Ruokaostokset helposti kotiovellesi tai valmiiksi keräiltynä! K-Ruoan verkkokaupassa voit valita ostostesi toimituksen suoraan kotiovelle tai noutaa ostokset valmiiksi keräiltynä kaupalta, sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää »
Aku-Juniori-Lapsiarkea

Aku Ankka Juniori – Perheen pienimmille

Aku Ankka Juniori on lasten ikioma lehti täynnä riemukasta sarjakuvaa ja palkitsevaa puuhaa. Tehtävät on kehitetty yhteistyössä varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden kanssa.

Kokeile nyt erikoistarjouksena.

Lue lisää »
MS Megastar

M/S Megastar Helsinki-Tallinna-Helsinki

Megastar on Itämeren nopeiden lauttayhteyksien uuden aikakauden symboli. Se liikennöi Helsinki–Tallinna-reitillä Tallink Shuttle -brändin alla.

Lapsiperheille on tarjolla iloista matkustamista ja itämeren paras lasten leikkihuone.

Lue lisää »

TableOnline – Lapsiystävällisiä ravintoloita koko perheelle

Löydä ravintola makusi mukaan. Tee varauksia, lue arvosteluita, löydä tarjouksia ja tutustu Suomen ja Tallinnan parhaisiin ravintoloihin.

Voit sorteerata ravintolat jopa lapsiystävällisyyden mukaan.

Lue lisää »
Takaisin ylös