etunimihaku

Etunimihaku

Etunimihaku – Näin löydät tarvitsemasi tiedon

Sivustomme etunimihaku toimii siten, että kirjoitat hakuvalikkoon sen nimen, josta haluat lisätietoja. Sivustoltamme löytyy kymmeniätuhansia nimiä sekä tytöille että pojille – kotimaisia ja kansainvälisiä.

Jos etsit näitä listauksia, löydät ne suoraan täältä:

Etunimihaun kautta saat lisäksi paljon lisätietoa kyseisestä nimestä, koska näet esimerkiksi kuinka moni henkilö Suomessa on saanut kyseisen nimen.

Etunimihaun avulla löydät haluamasi nimet helposti

Etunimihaku on todella suosittu osio sivustollamme, koska sen kautta ihmiset saavat haluamaansa tietoa eri nimistä.

Samalla se tarkentaa monesti ihmisten hakukriteerejä, sillä he huomaavat sivustoltamme löytyvän erilliset listauksesta sekä poikien nimistä että tyttöjen nimistä, mutta myös vaikka minkä maalaisista nimistä.

Suomessa olemme huomanneet vuosien varrella, että etunimihaun kautta tehdään paljon hakuja esimerkiksi englantilaisille nimille. Myös erikoiset nimet ovat alkaneet vuosien varrella kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän, joskin nykyään alkaa myös olla jo hieman haasteellisempaa määritellä, mitä erikoinen kenellekin tarkoittaa.

Tee etunimihaku omasta nimestäsi ja näet oman suosiosi

Lähes jokainen meistä tuntuu tekevän etunimihaun omasta nimestään, koska tottahan toki se kiinnostaa, että kuinka monta muuta samannimistä henkilöä Suomessa on tallustellut vuosien varrella.

Voit myös vinkata meille, mitä toivoisit etunimihaku-palvelumme pitävän sisällään.

Kehitämme sivustoamme jatkuvasti, ja vaikka sivustomme onkin vuosien varrella kasvanut laajaksi ja kattavaksi lapsiarkisivustoksi, niin pyrimme edelleen palvelemaan myös nimien suhteen.

Se siitä yksinkertaisesta syystä, että etunimihaku – ja oikeastaan sen koko prosessin mahdottomuus aikoinaan – antoi vuosia sitten kimmokkeen koko sivustomme perustamiselle.

Sen jälleen sivustollamme on vieraillut satojatuhansia suomalaisia vanhempia ja tulevia vanhempia ja vuosittaisella tasolla tavoitammekin jo jotakuinkin miljoona uniikkia kävijää.

Tee etunimihakusi näin ja onnistut takuulla

Pari vinkkiä vielä siihen, kuinka teet etunimihakusi tehokkaasti:

  1. Kirjoita joku nimi sivustomme Etunimihaku-hakukenttään

etunimihaun haku

2. Paina ”Hae nimeä” ja Saat tulokset tekemällesi haulle

etunimihaku tulokset

3. Etsi nimiä sivustomme nimilistauksista

etunimihakulistaukset

Näiden vinkkien avulla sinäkin tulet löytämään etsimäsi etunimen. Olipa tarkoituksenasi saada tietoa jostakin nimestä, tietää kuinka monella kyseinen nimi on tai löytää vain ihana nimi, niin sivustoltamme löydät varmasti juuri tätä palvelevaa tietoutta.

Tahdomme olla tukenasi lapsiarjen pyörteissä tarjoten sinulle vinkkejä vanhemmuuteen, vertaistukea sekä inspiroivia juttuja, jotka maistuvat elämältä.

Takaisin ylös