mystar kokemuksia

MyStar kokemuksia – Suosikkilaivani Helsingistä Tallinnaan

MyStar kokemuksia perheen kanssa

MyStar kokemuksia yhteistyössä Tallink Silja

Olen aina rakastanut merimatkoja, ja tällä kertaa päätin lähteä seikkailulle perheen kanssa Helsinki-Tallinna reitillä Tallink Siljan MyStar-aluksella. Olen reissannut MyStarilla myös viiden tunnin ostosristeilyitä, joissa pääsee hetkeksi irrottautumaan arjesta. Erittäin hyvä tapa kiireisessä ruuhkavuosiarjessa, jossa pidemmistä omista lomista voi vaan haaveilla.

Astuessani ekaa kertaa vuonna 2021 MyStarin neitsytmatkalle ensimmäisenä silmiini osui MyStarin upea sisustus. Moderni ja tyylikäs design loi tunnelman, kuin astuisin viiden tähden hotelliin. Laivan tilavat käytävät ja viihtyisät oleskelualueet kutsuivat tutkimaan jokaista nurkkaa. Comfort Lounge ja Business Lounge ovat erittäin viihtyisiä ja niihin kannattaakin varata paikka jos haluaa nauttia rauhallisesta miljööstä ilman jonoja.

laivamatka tallinnaan

mystar kokemuksia

Tältä laivalta en selviä ulos shoppailematta

Shoppailumahdollisuudet MyStarilla ovat vertaansa vailla. Laivan myymälöistä löytyy laaja valikoima niin merkkivaatteita, kosmetiikkaa kuin tuliaisiakin. Olen ostanut tältä laivalta niin joululahjoja kuin synttärilahjoja lasten kavereille. Juomavarastot saa myös täydennettyä laivan tarjousten avulla kohtuuhinnoilla.

mystar taxfree

MyStar kokemuksia – Ravintolat

Matkalla nautimme yleensä MyStarin monipuolisesta buffeesta. Onpa mielessä sitten aamiainen meriaamuna tai illallinen auringonlaskun aikaan, laivan ravintolat tarjoavat herkkuja jokaiseen makuun. Lapset tietysti haluaisivat Burger Kingiin, mutta tähän mennessä emme ole sitä laivalla testanneet. Lasten leikkipaikan vierestä saa herkullisia välipaloja. Yksi kiva vaihtoehto on matkustaa Comfort tai Business Loungessa ja nauttia rauhassa ravintolan antimista.

Kokonaisuudessaan MyStar tarjoaa aina unohtumattoman matkan täynnä rentoutumista ja kivoja hetkiä. Ainoa huono puoli on matkan lyhyt kesto, sillä 2h tuntia hujahtaa helposti pelkästään buffeessa nauttien ruoasta ja viinistä. Viiden tunnin ostosristeily on ideaali, jotta ehtii rauhassa hengailla myös laivan muissa osissa.

mystar comfort lounge

MyStar kokemuksia lasten kanssa

Laivan leikkialue on must paikka ainakin 5-vuotiaan kanssa. Sen vieressä voi mukavasti istuskella miellyttävässä miljöössä ja nauttia Family Picnic ravintolan tarjonnasta. Isommatkin viihtyvät pelihuoneessa.

mystar lasten kanssa

mystar kokemuksia lasten kanssa

mystar leikkipaikka

MyStar kokemuksia viiden tunnin ostosristeilyltä

Viiden tunnin ostosristeily Helsinki-Tallinna välillä on täydellinen tapa nauttia merimatkasta ja samalla tehdä ostoksia edullisesti. Mikä parasta, MyStarille on helppo saapua myös omalla autolla, mikä tekee matkasta entistäkin vaivattomamman. 

laivalla tallinnaan

MyStar ja MegaStar erot

Tallink Siljan MyStar ja MegaStar ovat molemmat moderneja ja tyylikkäitä laivoja, jotka tarjoavat matkustajilleen unohtumattomia kokemuksia Itämeren aalloilla. Vaikka molemmat laivat tarjoavat korkeatasoista palvelua, niissä on myös joitakin eroja, jotka voivat vaikuttaa matkustajan valintaan.

MyStar on Tallink Siljan uudempi alus, joka on otettu käyttöön vuonna 2021. Se on suunniteltu tarjoamaan matkustajilleen ylellistä ja modernia matkustuskokemusta. MyStarin sisustus on elegantti ja nykyaikainen, ja laiva tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten laajan valikoiman ravintoloita, viihtyisiä oleskelualueita ja shoppailumahdollisuuksia. 

MegaStar puolestaan on ollut osa Tallink Siljan laivastoa jo vuodesta 2017. Se on nopea ja tehokas alus, joka tarjoaa matkustajilleen sujuvan matkan Helsingin ja Tallinnan välillä. MegaStarilla korostuvat erityisesti nopeus ja tehokkuus, ja se on suunniteltu erityisesti lyhyisiin merimatkoihin. Laivalla on myös modernit tilat ja palvelut, kuten ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, jotka tekevät matkasta miellyttävän ja viihdyttävän.

megastar kokemuksia

Lue tästä MegaStar kokemuksia.

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös