Ruokamessut 2024 – Vaikuttajatapahtuma

Ruokamessut 2024 – Vaikuttajatapahtuma

Ruokamessut vietetään 19.-21.4.2024. Luvassa on suuri ruoka ja -juomatapahtuma, jota vietetään Messukeskuksessa, Helsingissä.

Ruokamessut – tapahtuma on uusi konsepti, jollaista ei ole ennen järjestetty. Näytteilleasettajia ruokamessuille on tulossa lähes 200. Ruokamessuilla pääset oppimaan uutta, saamaan monipuolisesti inspiraatiota, tutustumaan kevään ja kesän sesonkeihin sekä paljon muuta!

Ruokamessuilla järjestetään myös Airfryerin SM-kisat.

Lue lisää Ruokamessujen tulevasta kattauksesta: Inspiroidu Ruokamessujen tuoreen kattauksen äärellä

Pääsimme ennakkomaistiaisille 7.2. kun vietettiin Ruokamessujen ja NoHon vaikuttajatapahtumaa. Vaikuttajatapahtuma oli parituntinen makumatka tulevien Ruokamessujen sisällön sekä NoHon ravintoloiden parissa. Lähdin tapahtumaan yhdessä tyttäreni kanssa ja hän oli aivan innoissaan kun pääsi osallistumaan mukaan.

Vaikuttajatapahtumaan saapuessamme saimme tervetulomaljat ja pöytään oli katettu upeita annoksia maisteltavaksi.

Linkosuon sipsejä ja Pandan lakuja

Alkuun myös Ruokamessujen konseptista vastaava Nina Harlin piti meille esittelyn tulevista messuista.

Huomaan ajan myötä innostuneeni entistä enemmän ruoanlaitosta ja leipomisesta, mutta usein erityisesti arkiruokia miettiessä on oma ideapankki hyvin suppea. Muun muassa tästä syystä odotan messuja; lisää ideoita, oppimista ja uusia löytöjä.

Jatkoimme iltaa NoHon ravintoloihin tutustuen sekä herkkujen maistelua jatkaen. Olimme tyttäreni kanssa todella innoissamme kun seuraavana pisteenä oli Hanko Aasia -ravintola.

Sushi kuuluu meidän molempien ehdottomiin lemppareihin ja tarjolla olleet sushit oli herkullisia! Omiin suosikkeihini kuuluu muun muassa avokado, tofu ja friteerattu katkarapu sushit, tytön lemppareita ovat mm. erilaiset lohi sushit. Molempien suosikkeja löytyi myös tarjolla olleista annoksista ja saimmekin jaettua tarjoilut keskenämme hyvin.

Hanko Aasia ravintolan maistiaiset

Sushien herkuttelun jälkeen jatkoimme vielä viimeiseen kohteeseen jälkiruoalle. Tarjolla oli kakkupalat sekä kahvia ja teetä.

Rauhallisen teehetken jälkeen kukin vuorollaan kävi hakemassa täyteläisen give away -kassin mukaan kotimatkalle lähtiessä.

Odotimme innolla tyttären kanssa kotiin pääsyä, jotta pääsimme tutustumaan kassin sisältöön paremmin. Se oli täynnä jos jonkinlaista herkullista ruoka- ja juomatuotetta!

Kiitos mukavasta illasta ja tapahtumasta!

Lisää ruoka-aiheisia artikkeleita: Ruuhkavuosien reseptit

Janina Huovari

Kirjoittaja on 31-vuotias siuntiolainen 8-vuotiaan tytön äiti.

Lastenvaatteet ja sisustaminen kuuluvat Janinan suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Tapahtumista ja juhlien järjestämisestä innostunut äiti kuuntelee mielellään erilaisia tarinoita elämästä, nauttii uusista kokemuksista sekä tutustuu innostaviin ihmisiin.

Ota yhteyttä: janina@lapsennimi.com

Takaisin ylös