solumineraalit

Solumineraalit eli solusuolat tasapainottavat mineraalipuutoksia

Solumineraalit ovat keholle välttämättömiä mineraaliyhdisteitä

Solumineraalit • Mainos ja alekoodi PUR-Kauppa
-10% alekoodilla terveys10
Koodin ehdot: käy kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin, poislukien Esse, WoimanKivi, sekä e-kirja.

Solumineraalit: Luonnon Pienet Ihmeet

Solumineraalit – pienet, mutta olennaiset alkuaineet, jotka ovat olennainen osa terveellistä ruokavaliota. Vaikka nämä mikroskooppisen pienet aineosat ovatkin tarpeen vain pieninä määrinä, niiden rooli kehon toiminnassa on valtava.

Solumineraalit ovat keholle välttämättömiä mineraaliyhdisteitä. Solumineraaleja käytetään mm. immuniteetin parantamiseen, ihon hyvinvointiin sekä akuuttien ja kroonisten vaivojen hoitoon. 

Yksi solumineraalien tärkeimmistä tehtävistä on osallistua elimistön eri prosesseihin. Ne auttavat säätämään hermoston toimintaa, tasapainottavat elektrolyyttitasapainoa ja vahvistavat luustoa. Esimerkiksi kalsium on välttämätön vahvan luuston kannalta, kun taas magnesium auttaa lihaksia rentoutumaan.

PUR-kauppa

Mitä ovat solumineraalit purkissa?

Lääkäri Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) kehitti hoitomenetelmän, jossa käytetään kahtatoista eri mineraalia eli solusuolaa, jotka ovat kehomme solujen tuttuja rakenneaineita. Näitä kivennäisaineita ovat muun muassa kalsium, kalium, natrium, magnesium, fluori, fosfori, kloori, rikki, pii ja rauta.

Miten solumineraalit tulivat elämääni?

Olen ottanut homeopatian osaksi perheemme päivittäistä arkea hyvin tuloksin vuosi sitten. Sitä kautta törmäsin myös solumineraaleihin ja aihe resonoi välittömästi. Kunpa olisin törmännyt näihin jo ennen raskauksia.

“Solusuoloja voidaan käyttää terveellisen, monipuolisen ruokavalion lisänä, jolloin ne antavat elimistölle mahdollisuuden hyödyntää tarvittavat kivennäisaineet ja tehostaa niiden imeytymistä terveydentilasta ja iästä riippumatta. Esimerkiksi lasta suunnittelevalle perheelle hyvä ajankohta mineraalitankkaukselle on silloin, kun vauva on vasta pilke äidin silmäkulmassa. Raskausaikana äidin omat mineraalivarastot hupenevat kohdussa kasvavan vauvan tarpeisiin.” Lue lisää PUR-kaupan blogista

solumineraalit

Mitkä solumineraalit hankin?

Ostin PUR-kaupasta ensin Pflüger Solusuola Nro 3 (Ferrum Phosph.) ja sittemmin hankin melkein kaikki 12 tuotetta. Nro 3 Ferrum phoshoricum kiinnosti, koska se vaikuttaa immunijärjestelmään ja raudan puutteeseen. Erityisesti sen vaikutus raudan imeytymiseen kiinnostaa. Raudan imeytymistä voi mitata Puhdin verikokeella.

Rautafosfaatti on mineraali erityisesti immuunijärjestelmälle.

Tässä minun käyttämäni solumineraalit. (49v. menopaussi alkanut)

11-vuotiaan jalkapalloilevan pojan käytössä

Tutustu tästä Pflüger solumineraaleihin.

Miten käytämme solumineraaleja?

Käyttötapoja meillä on kolme. Joko tablettien annetaan sulaa suuhun tai sitten tablettien annetaan sulaa kuumaan veteen. Kun neste on hieman viilentynyt otetaan sitä minuutiksi suuhun, jotta solumineraalit imeytyvät suun limakalvoille. Loput voi hörppiä pitkin päivää. Lisäksi käytän solumineraaleja voiteina. Tabletteja ei tule pureskella.

Solumineraalit valmistetaan homeopaattisen menetelmän mukaisesti

Solusuolat valmistetaan puhtaista luonnon tuotteista homeopaattisen menetelmän mukaisesti hiertäen, jolloin aineiden pitoisuudet jäävät alhaisiksi. Näiden hyvin pienten mineraalimäärien lisäys elimistöön mahdollistaa suoran imeytymisen solutasolla ja sen, että solut käyttävät ne hyväkseen.

Lisäksi solusuolat toimivat soluissa impulssin antajina mahdollistaen solun terveen aineenvaihdunnan, jonka seurauksena solujen toiminta normalisoituu ja ihminen tervehtyy. Myöhemmin on osoitettu, että hyvin pienet pitoisuudet kivennäisaineita voivat toimia signaalimolekyyleinä aktivoiden solukalvojen vastaanottoreseptoreita. Ne puolestaan virittävät solun sisäisiä aineenvaihduntaprosesseja ja aktivoivat geenien toimintaa.

Solumineraalit ovat kuin pieniä taikakiviä, jotka pitävät kehon toiminnan tasapainossa ja auttavat meitä pysymään terveinä ja energisinä. 

solumineraali

Solusuolojen eli solumineraalien käyttö

Solusuoloja voi kroonisissa, kauan jatkuneissa vaivoissa ottaa yhden tabletin 1-3 kertaa päivässä tai terapeutin ohjeen mukaan. On mahdollista käyttää useampaa solusuolaa samanaikaisesti, mutta yleensä on suositeltavaa käyttää samaan aikaan enintään 3-5 valmistetta.

Akuuteissa vaivoissa solusuoloja voi ottaa tiheämmin ja enemmän tarpeen sekä oireiden helpottumisen mukaan. Tabletit sulaa suussa tai ne voi myös liuottaa kuumaan veteen ja nauttia kulauksittain, jolloin niiden imeytyvyys on monesti nopeampaa ja tehokkaampaa.

Solusuoloilla ei ole todettuja sivuvaikutuksia.

Solusuolat – Mineraaleja soluille

“Mineraalien tasapaino elimistössämme on edellytys sille, että voimme hyvin ja näytämme terveiltä” – lääkäri Wilhelm Heinrich Schüssler

Solu on kehon pienin rakennuspaikka. Koosta ja iästä riippuen ihmisen elimistö koostuu 10-100 miljardista solusta. Terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Schüsslerin kehittämä teoria oli aikanaan tieteellisesti ajan hermoilla, koska tiedemies Virchow (1821-1902) oli juuri tutkimuksissaan todennut, että sairaudet kehittyvät soluissa. Samaan aikaan lääkäri Moleschott (1822-1893) löysi elintärkeät mineraaliaineet. 

Virchowin oivallusta laajennettiin toteamuksella, että solun mineraalien epätasapaino myös sairastuttaa solun. Schüssler teki tästä johtopäätöksen, että ihmisten sairauksia voitaisiin hoitaa solujen mineraalipuutoksia korjaamalla ja tasapainottamalla.

Tätä tarkoitusta varten mineraaliaineet hierretään ja laimennetaan (potensoidaan), jolloin elimistön on helpompi hyödyntää niitä. Schüssler käytti kehittämiään solusuoloja vuosikymmeniä menestyksekkäästi lääkärin työssään ja solusuolat ovat tänäkin päivänä laajassa käytössä.

Tutustu PUR-Kaupan laajaan tarjontaan ja käytä alekoodi terveys10.

Lue myös raudan puute vai masennus?

Lue myös Kehonkoostumusmittaus kokemuksia

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös