lapsimessut 2023

Lapsimessut 2023 vinkit – Kurkkaa messutärpit!

Lapsimessut 2023 vinkit – Kurkkaa messutärpit!

Tämä Lapsimessut 2023 vinkit -artikkeli sisältää kaupallista sisältöä.

Lapsimessut on monipuolinen koko perheen tapahtuma, jossa riittää tekemistä, ihmeteltävää ja tutustuttavaa. Kokosimme tähän artikkeliin muutamia kiinnostavia näytteilleasetteajia sekä tapahtumavinkkejä messuille!

Raskaana olevien kannattaa ajoittaa messukäynti lauantaiaamupäivään, jolloin on luvassa raskauteen liittyviä luentoja, brunssi, äitiysjoogaa ynnä muuta aiheeseen liittyvää. Lue täältä Odottajan aamupäivän ohjelma.

Samanaikaisesti Lapsimessujen kanssa järjestetään myös Lemmikkimessut (la ja su). Molempiin tapahtumiin pääsee samalla lipulla!

Lapsimessujen aukioloajat:
pe 14.4. klo 9-18
la 15.4. klo 9-18
su 16.4. klo 9-17

Uutena alueena Uni- ja hyvinvointialue

Lapsimessujen 2023 yhtenä uutena teemana ja alueena on uni ja rentoutuminen. Nämä teemat vaikuttavat paljon koko perheen hyvinvointiin. Siksi onkin ilahduttavaa, että tämä on nostettu Lapsimessuilla isosti esiin.  Lue lisää alueesta Lapsen Uni vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin artikkelista. Alueella mukana Familon, Uneksija, Kirppanat sekä Uninen siili!

lapsimessut 2023
Lähde: Familon

Valeza Oy – Lasten juhlavaatteet

Jokaisen pienen prinsessan unelmaliike Valëza Oy on mukana Lapsimessuilla. Tyttöjen ikioma juhlapukuliike sijaitsee Helsingissä osoitteessa Haapaniemenkatu 3c. Liikkeestä löytyy ainutlaatuiset ja näyttävät juhlamekot 1-12 vuotiaille tytöille. Katso Reels video tästä hurmaavasta putiikista.

Valëza on mukana Lapsimessuilla osastolla 6c98

lapsimessut valeza
Valëza Oy:lla on ihania mekkoja.

Happy Parrot Store

Happy Parrotin osastolta löydät suuren valikoiman hurmaavia käsintehtyjä rusetteja tytöille ja pojille, oman tuotannon imetysvaatteita ja muita asusteita. Lastenvaatteet löydät 50-128 cm koossa. Rusetit ompelee kotiompelijat Turun seudulla, ja kivijalka löytyy myös Turusta, Osoitteesta Martinkatu 3. Rusettikauppaa pyörittävät siskokset Anna ja Saara.

Happy Parrot Store on mukana Lapsimessuilla osastolla 6b78.

happy parrot mekko
Happy Parrotin kaunis mekko ja rusetti.

Ellemil on kolme kertaa kotimainen

Ellemil on todella aidosti kotimainen lastenvaatemerkki, sillä Ellemilin vaatteet suunnitellaan Suomessa ja lisäksi myös ommellaan Suomessa suomalaisista kankaista. Ekologisuus ja vastuullisuus ovat Ellemilille tärkeitä arvoja, ja ne näkyvät kaikessa toiminnassa ja valinnoissa. Esimerkiksi Ellemilin tuotteita ei pakata muoviin ja tehokkaan laserleikkuun ansiosta leikkuuhukkaa jää vähän. Hukkapalat hyödynnetään mahdollisimman tarkasti muun muassa asusteissa.

Sain tytölleni kauniin Elle Röyhelömekon (väri: kirsikka) ja Hattara Leggingsit (väri: vadelma). Tyttöni käyttää normaalisti koon 128 vaatteita ja nämä 128-kokoiset vaatteet olivat juuri sopivan kokoiset. Ellemilin vaatteet ovat aika kapoisia, joten jos kaipaa kasvunvaraa tai väljyyttä, kannattaa valita yhtä kokoa suuremmat vaatteet.

Ellemilin tunnuspiirteitä ovat abstraktin Hattara-kuosin lisäksi Piparireunaiset tuotteet, joista on tulossa myös uutuuksia Lapsimessuille. Mallistoa voi tutkia ja tilata Ellemilin verkkokaupasta, mutta uutuudet ovat toistaiseksi saatavilla vain Lapsimessuilta.

Ellemil on mukana Lapsimessuilla osastolla 6d99.

lapsimessut ellemil
Elle Röyhelömekko – kirsikka ja Hattara Leggingsit – vadelma
Kaunis röyhelömekko on mukava päällä.

Kokeile erilaisia voimistelulajeja!

Suomen voimisteluliiton yhteistyössä Espoon telinetaitureiden ja SCVantaan kanssa järjestämällä messuosastolla pääset kokeilemaan voimistelua ja tutustumaan erilaisiin voimistelulajeihin. Tiedätkö, mitä eroa on telinevoimistelulla, team gymillä, trampoliinivoimistelulla, akrobatiavoimistelulla, joukkuevoimistelulla ja rytmisellä voimistelulla?

Jokaiselle löytyy sopiva voimistelulaji joko päälajiksi tai muiden liikuntajien oheen. Voimistelu tekee hyvää kaikille!

Erilaisiin voimistelulajeihin pääsee tutustumaan yhdessä oman aikuisen kanssa jo 1-vuotiaasta lähtien perhegym-tunneilla. Messuilla järjestetään maksuttomia perhegym- ja voimistelukoulutuokioita.

Voimistelussa oppii tärkeitä motorisia taitoja!

Lue myös Lapsimessut 2022 kokemuksia

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös