ryhmamatka tallink silja

Ryhmämatka Tallink Siljalla – Fudisturnaukseen Ruotsiin

Ryhmämatka Ruotsiin Tallink Siljalla kokemuksia

Ryhmämatka – Mainos Tallink Silja 

Ryhmämatka onnistuu kätevästi Tallink Siljan laivoilla vaikkapa jalkapalloturnaukseen Ruotsiin. Monet lapset harrastavat lajeja, joissa pääsee reissaamaan. Itse pelien ja tapahtumien lisäksi näihin reissuihin kuuluu olennaisena osana ikimuistoiset matkakokemukset. Siihen laiva tarjoaa oivan tavan matkustaa, sillä kaikkihan rakastavat risteilyjä eikö totta!

ryhmamatka laivalla

tallink silja muumi

ryhmamatka ruotsiin

Ryhmämatka Ruotsiin jalkapalloturnaukseen

Teimme elokuussa ryhmämatkan Ruotsiin poikani jalkapallojoukkueen kanssa. Matkasta vastaava henkilö kilpailutti risteilyvarustamot ja Tallink Silja tarjosi parhaan vaihtoehdon ja hinnat noin 40 hengen ryhmälle.

Monesti varat kerätään osittain talkootyönä tällaisille reissuille ja pitää punnita tarkasti kokonaisuus, johon hinta vaikuttaa merkittävästi. Hyttitarpeet ovat myös erilaisia ja isommallekin perheelle löytyi sopivat majoitukset mm. Muumi-hyteistä. Osa oli reissussa koko perheen voimin ja osa pojista yhden vanhemman kanssa.

Risteily oli reissun kohokohta monille

Joukkuelajeissa on tärkeää tuntea pelikaverinsa ja tällaiset yhteiset matkat hitsaavat porukkaa yhteen. Oma poikani on uusi joukkueessa ja tällä matkalla hän pääsi tutustuaan paremmin pelikavereihin. Hauskinta taisi olla Discossa vietetty aika.

Olimme mukana matkassa koko perhe ja 4-vuotias tytär kyselee koko ajan, koska mennään taas laivalle ja Muumi-Discoon. Laivamatkat ovat todella lasten mieleen ja jättävät ikuisen muistijäljen. Harri-Hyljettä ja Muumia pitäisi taas päästä halimaan ja buffaan herkuttelemaan.

Äidille parasta matkassa lasten ilon lisäksi oli ravintoloissa syöminen. Aivan parasta mennä valmiiseen pöytään aina kuin mahdollista. Menomatkalla söimme Tavolatassa ja paluumatkalla herkuttelimme buffan laajalla valikoimalla.

muumi disco

ryhmamatka fudisturnaus

tallink silja buffet

tavolata jalkiruoka

ryhmamatka

Parkouria laivan kannella

Lämmin elokuinen ilta ja auringonlasku tarjosivat upeat puitteet parkouriin kannella. Ihastelimme merimaisemia koko perheen voimin. Kannella on hauska leikkipaikka myös perheen pienimmille.

Tukholma elokuussa

Matkamme kesti yhteensä neljä päivää, joista 2 yötä meni laivalla ja 2 Tukholmassa. Majoituimme Quality Hotel Globeen, jossa pääsi ihastelemaan maisemia korkeuksista. Ehdimme turnauksen jälkeen myös hieman shoppailemaan Tukholman keskustaan. Mukaan tarttui pojille pelipaidat tottakai.

Tukholma ja Ruotsi ylipäänsä on tosi monipuolinen matkakohde. Teimme keväällä pääsiäisen aikaan matkan Kolmårdeniin ja se oli aivan huippu.

tukholma globe

tukholma kesällä

Tutustu Tallink Siljan ryhmämatkoihin tästä. 

Lue myös Ahvenanmaa perheen kanssa

Lue myös Autolla Ruotsiin lasten kanssa – Uhka vai mahdollisuus?

Lue myös Offerilla kokemuksia ja alekoodi – Mitä maksoi miniloma Helsingissä?

 

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös