lapsimessut 2022

Lapsimessut 2022 vinkit – kurkkaa ennakkoon messutarjontaa!

Lapsimessut 2022 vinkit – kurkkaa ennakkoon messutarjontaa!

Lapsimessut 2022 vinkit -artikkelissa esitellään tuotteita, joita on saatu testattavaksi Lindexiltä, Fazerilta, Kirpunkodilta, Biokialta, Nellafiinalta ja Luppasilta.

Lapsimessut järjestetään 22.-24.4.2022 useamman vuoden tauon jälkeen. Tätä on odotettu!

Lapsimessut on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille vauvasta vaariin. Saman katon alta löytyy kaikki lapsiperheiden kaipaamat tuotteet ja palvelut sekä viihdyttävää, vauhdikasta ja informatiivista ohjelmaa. Lapsimessulipulla pääsee osallistumaan myös OutletExpoon, josta löytyy vaatteita, kenkiä, koruja, kosmetiikkaa, sisustustuotteita ja paljon muuta!

Tässä Lapsimessut 2022 vinkit -jutussa nostamme esiin muutaman mielenkiintoisen näytteilleasettajan ja heidän tuotteitaan. Osallistu myös arvontoihin Lapsiarjen Instagramissa!

Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavia muotialan yrityksiä. Lindex tarjoaa inspiroivaa sekä kohtuuhintaista muotia ja valikoimaan kuuluu naistenvaatteita, lastenvaatteita, alusvaatteita ja kosmetiikkaa. Lindexin ihanan värikkäitä vaatteita löytyy Lapsimessuilta osastolta 6d58. Lindexin vaatteet ovat niin 3-vuotiaan tytön kuin koululaispojankin mieleen. Lapset valitsivat itse nämä kuvien mahtavat asukokonaisuudet Lindexin verkkokaupasta. Tutustu Lindexin lasten uutuuksiin tästä.

lindex lasten vaatteet
Lindexin kevätmuotia 2022.
lindex kids fashion
Lindexin lasten asusteet ovat niin cooleja!
lindex pojan vaatteet
Messuilla on myynnissä näitä Lindexin eläinpaitoja.

Luppaset

”Ihania pupuja, ihania vaatteita! Voisin ottaa vaikka kaikki nuo pinkit ja mustat vaatteet!”, tokaisi 6-vuotias, kun esittelin hänelle Luppasten valikoimaa. Luppaset on kuopiolainen vaatebrändi, jonka valikoimista löytyy oivaltavia ja tyylikkään leikkisiä tuotteita sekä aikuisille että lapsille. Luppasten osasto löytyy messuilta kohdasta 6c90.

luppaset lapsimessuvinkit
Tätä pupupaitaa on pidetty koko ajan sen jälkeen, kun se saapui postissa.
luppaset lapsimessuvinkit 2022
Testikäyttäjä kiitteli erityisesti hameen helman liikettä. Kuulemma kaikista ”helmahtavin” hame, joka hänellä ikinä on ollut! Myös värisävy on täydellinen.

Nellafiina

Nellafiina on kotimainen vaatemerkki, joka sekä suunnittelee että valmistaa vaatteet Suomessa. Valikoimasta löytyy muun muassa erilaisia mekkoja naisille sekä pehmeistä ja kestävistä materiaaleista valmistettuja vauvan- ja lastenvaatteita. Lapsimessuilta Nellafiina löytyy osastolta 6f76.

nellafiina lapsimessuvinkit 2022
Kettumekossa on valloittava tuplahelma!
nellafiina lapsimessuvinkit 2022
Nellafiinalta löytyy myös ihania samistelumekkoja äidille ja tyttärelle.

Kirpunkoti

KirpunKoti on täysin kotimainen verkkokauppa, jonka tuotteet sekä suunnitellaan että painetaan Suomessa. Valikoimista löytyy lasten paperituotteita, kuten personoitavia julisteita, valmisjulisteita, laulunsanapostereita, kortteja, vauvan virstanpylväskortteja, tunnekortteja, kummikortteja ja -todistuksia, muistipelejä, lorupusseja, vauvakirjoja sekä tunne- ja lorukirjat. Uutuutena messuilla KirpunKoti lanseeraa aivan uudenlainen täytettävän kirjan: Murunen, kirja kummilapselle.

Messuilla kannattaa suunnata osastolle 6m18! Saimme tutustua lasten kanssa Kaverusten tunnekirjaan ja tunnekortteihin, joiden avulla voi harjoitella mukavalla ja luontevalla tavalla tunnetaitoja.

lapsimessut 2022 vinkit
Kaverusten tunnekirjassa kohdataan monia erilaisia tunteita. Sellaisia, jotka ovat meille kaikille tuttuja. Tarinan lisäksi kirjasta löytyy kysymyksiä, joiden avulla voi herätellä aiheesta keskusteluja lapsen kanssa.
lapsimessut 2022 vinkit
Tunnekorttien avulla voi opetella tunnetaitoja.

Biokia

Biokian ihanat luomumarjatuotteet toimivat välipaloina tai vaikka puurojen ja smoothieiden lisukkeina ja maustajina. Niitä voi käyttää myös leivonnassa monella eri tavalla. Kurkkaa resepti-ideoita täältä. Biokian löydät messuilta osastolta 6h20.

Maistatin 6- ja 8-vuotiailla erittäin tarkkamakuisilla (=nirsoilla) lapsillani muutaman Biokian tuotteen.

biokia marjatuotteet lapsimessut 2022
Kuivattujen ja jauhettujen marjojen lisäksi Biokian valikoimista löytyy suklaa- ja valkosuklaakuorrutettuja mustikoita.

Ensimmäisenä maistatin valkosuklaamustikoita.

6-vuotias: Otin mahdollisimman pienen. Ai, täällä on kuivunut mustikka sisällä? Mulla on jäljellä enää tämä mustikka. Otin jo neljä. Ihan ok, maistuu!
8-vuotias: Ihan semmoinen ok. Ensin tulee valkosuklaan maku ja sitten tulee mustikka. Se mustikka on ihan ok, ja muutenkin on oikein hyvää.

Mites sitten suklaamustikka maistuu?

6-vuotias: Onko tässä vain suklaata? Maistan ensin pienen ja sitten vasta ison. Sitten jos ei tykkää niin ei mene niin paljon hukkaan. Kyllä näitä voi syödä, mutta valkosuklainen oli parempaa.
8-vuotias: Tässä versiossa mustikka maistuu kirpeämmältä.

biokia marjamehut
Biokian marjamehutiivisteet on valmistettu suomalaisista luomumarjoista.

Seuraavaksi maistelimme marjamehuja! Aloitetimme puolukkamehusta.

6-vuotias: Tämä on mielestäni enemmän aikuisten juomaa.
8-vuotias: Se on aika väkevä, kuiva. Tämä on varmaan joku herukka, ehkä mustaherukka.

Maistuisikohan mustikkamehu paremmin? Kyllä vain!

6-vuotias: Tuoksuu vähän omituiselta. *maistaa* Tämä on parempi! Musta on parempi kuin punainen mehu.
8-vuotias: Mustikan haju. Aika makeaa. Tämä on parempaa, hyvää.

lapsimessut 2022 vinkit biokia
Marjatuotteet on pakattu käteviin pussukoihin, jotka saa suljettua tiiviisti.

Fazer Minis

Lapsimessujen osastolla 6b48 pääsee tutustumaan Fazer for Minis -uutuustuotteisiin. Sarjaan kuuluu kolme erilaista muroa ja kaksi erilaista riisikakkua. Myös näitä pääsi armoton makuraati maistamaan ja arvioimaan…

lapsimessut 2022 vinkit fazer for minis
Kauraiset maissikakut ovat saatavilla kahdessa maussa Caramel ja Popcorn. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi evääksi, välipalaksi tai ihan vain mutusteltavaksi silloin, kun nälkä yllättää. Uutuudet sisältävät 27 % kotimaista, gluteenitonta kauraa, ja ne ovat myös kuidun lähde: molemmat maut sisältävät 5,7 % kuitua. Tuotteiden kehityksessä on kiinnitetty huomiota suolan määrään. Gluteenittomat tuotteet sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon.

Meillä lapset tykkäävät syödä ”tavallisia” riisikakkuja, joten arvasin, että tutunnäköinen ruoka uudessa maussa herättää suuria ennakkoluuloja.

Ensimmäiseksi tarjosin makutestiin popcornin makuista kauraista maissikakkua.

8-vuotias: Haisee juustopalloilta. Maistuu juustolta.
6-vuotias: Ei kyllä maistu juustopalloilta. Olen eri mieltä! Täytyy vähän vielä totutella tähän uuteen makuun.

Entäs makuvaihtoehto caramel?

8-vuotias: Tuoksuu makealta. Yllättävä maku. Pitää vähän totutella.
6-vuotias: En tykkää.

Kauraiset maissikakut eivät siis saaneet suurta suosiota tällä kertaa, mutta itse olen tykännyt syödä niitä erilaisten täytteiden kanssa aamu- ja välipaloiksi.

fazer for minis murot
Fazer for Minis Kauratähdet ovat aamu-, väli- tai iltapalaksi sopivia muroja. Erinomaisia myös pieneen eväsrasiaan pakattavaksi ja sellaisenaan naposteltaviksi. Murot valmistetaan suomalaisista viljoista Ruotsissa Fazerin omalla myllyllä. Tuotteet ovat runsaskuituisia (Kauratähdet Kaakao 7,3 %, Kauratähdet 6,3 %). Tuotteissa on yhteensä 15 g sokeria, osa sokerista tulee luontaisesti viljasta. Suolaa on 0,8 %. Fazer for Minis Kaura-riisimurot ovat runsaskuituisia muroja (kuitua 6,4 %), joiden viljasta 63 % on suomalaista täysjyväkauraa. Kaura-riisimuroissa on 7,8 % sokeria ja 0,6 % suolaa.

Seuraavaksi siirryimme makutestissä muroihin. Lähtöasetelmat olivat hieman paremmat, sillä lapset syövät vain harvoin muroja ja aina kuiviltaan rouskutellen.

Ensimmäisenä maistatin Fazer for Minis Kauratähtiä.

6-vuotias: Paljon parempia kuin nuo maissikakut. *Syö nopeasti kaikki tarjolla olevat murot ja pyytää lisää*
8-vuotias: Ei tuoksu juuri miltään. Vähän maistuu suola. Kivan muotoinen.

Entäs sitten kaura-riisimurot?

6-vuotias: Vähän omituinen maku. (toim. huom. eli uusi maku)
8-vuotias: Toivoisin tähän vähän lisää makua vielä.

Onneksi kaakaon makuiset kauratähdet räjäyttävät potin.

6-vuotias: Hetkinen, tykkään tästä! Kaakaon makuista vaikka en koskaan juo kaakaota. Tosi hyviä. *syö kaiken*
8-vuotias: Olisin toivonut hieman enemmän kaakaon makua. En maistanut paljoa kaakaota. Paitsi jos ottaa monta kerrallaan. Ihan ok hyviä!

 

Nähdään Lapsimessuilla! <3

 

Lue lisää:

Suosituimmat nimet 2021 | Olivia ja Leo vuoden 2021 suosituimmat

Äitiyden haasteet ovat moninaisia – vertaistukea uutuusromaaneista

Kehtolauluja lapselle – opettele kauneimmat unilaulut!

 

 

 

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös