kiharat ilman lampoa

Näin saat kestävät ja sileät kiharat ilman lämpöä 

Haluatko sileät kiharat ilman lämpöä?

Kestävät ja sileät kiharat ilman lämpöä – Onko se edes mahdollista?

Kiharat hiukset ovat olleet kasvavien hiustrendien listalla jo useamman vuoden. Curly Girl trendi on suosittu myös Suomessa. Hiuksia haluaa kihartaa niin luonnonkiharat omaava kuin suorahiuksinenkin. Onhan kiharakampaus kyllä aivan upea ja tuo vaihtelua ilmeeseen.

Suojele hiuksia ja tee kiharat ilman lämpöä

Tiesitkö, että lämpökäsittely rasittaa aina hiusta? Lämmöllä toimivat muotoiluvälineet saattavat vahingoittaa hiuksiasi ja saada aikaan enemmän haittaa kuin hyötyä pitkällä aikavälillä. Tämän takia monet ovat alkaneet kihartamaan hiuksiaan ilman lämpöä. Kiharat ilman lämpöä on hiuksia suojeleva tapa loihtia upea kampaus.

Voiko saada kauniit sileät kiharat ilman lämpöä?

Moni suorat hiukset omaava haaveilee kiharoista, jotka saisi vaivattomasti aikaan. Suorien hiusten haaste on usein myös sähköisyys. On olemassa erilaisia tapoja näperrellä hiukset kiharalle esimerkiksi sukkien, kylpytakin vyön tai vessapaperin avulla. Lopputulos näillä metodeilla vaihtelee ja vaatii usein aikaa. 

Esimerkiksi vessapaperilla tehdyt kiharat tuppaavat olemaan sähköisiä. Eipä sukilla ja kylpytakin vöilläkään kiharoiden tekeminen välttämättä onnistu kovin vaivattomasti.

Bambusta tehty Heatless Curls Kit loihtii kiharat nukkuessasi

Palkittu tanskalainen hiustenhoitobrändi Hairlust tarjoaa monipuolisesti tuotteita hiusten hyvinvoinnin tueksi. Nyt he ovat tehneet bambusta Heatless Curls Kitin, joka on todella kätevä tapa tehdä kauniit kiharat ilman lämpöä.

Bamboo Heatless Curls Kit -setin avulla voit luoda ilmavat sekä kestävät kiharat ilman lämpöä nukkuessasi. Tuote on valmistettu ympäristöystävällisestä bambusta, joka on yhtä sileää kuin silkki. Tuote on cruelty-free, mikä on erittäin tärkeä asia eettisyyden kannalta. 

Kiharoiden tekeminen bambupannan avulla on miellyttävää kaikin tavoin ja tuo kauneushetkeen ripauksen ylellisyyttä. Hinta tälle tuotteelle on todella kohtuullinen vain 26,95€ (1/2022)

HAIRLUST

Miten bambupanta käytännössä toimii?

  • Kiepauta hiukset nopeasti ja helposti bambupannan ympärille.
  • Nuku makoisat unet ja aamulla sinulla on upeat kiharat.
  • Pannan nerokas muotoilu toimii monen mittaisille hiuksille. 
  • Pehmeä ja sileä bambukangas ehkäisee hiusten pörröisyyttä johtaen kiiltäviin kiharoihin. 
  • Pakettiin kuuluu 1 x bambuinen hiuspanta/patukka ja 2 x bambuista hiusdonitsia

Näin panta laitetaan hiuksiin

  • Ensin asetat pannan hiusten päälle päälaelle.
  • Seuraavaksi jaa hiukset kahteen osaan ja kierrä ne pienissä osioissa pannan/patukoiden ympärille aloittaen ylhäältä. Esimerkiksi keskijakauksen avulla.
  • Kiinnitä hiusten latvat patukkaan hiusdonitseilla.
  • Odota pari tuntia tai nuku yön yli.
  • Irrota panta varovaisesti ja vapauta upeat kiiltävät kiharat.

Hiusten hyvinvointi vaikuttaa sisäinen ja ulkoinen hoito

Hiusten hyvinvointiin vaikuttaa merkittävästi myös ravinto, jota syömme. Hiusten hoitoon onkin olemassa monenlaisia ravintolisiä. Hiusten hyvinvointi syntyy kokonaisvaltaisesta huolenpidosta, johon kuuluu hiusten sisäinen sekä ulkoinen hoito. Hiusten hoitoon tarkoitetuilla tuotteilla ja esimerkiksi harjan laadulla on iso merkitys. On tärkeää valita omalle hiuslaadulle sopivat tuotteet.

Lue myös Kasvissyöjän vitamiinit – Saatko kaiken ruoasta?

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös