muuttopalvelut helsinki

Etsitkö muuttopalvelua? Lue Muuttohaukat kokemuksia

Muuttopalvelu Helsinki – Muuttohaukat kokemuksia

Muuttopalvelu Helsinki – Kaupallinen yhteistyö Muuttohaukat 

Muutto on aina iso ponnistus ja siihen kannattaakin ottaa avuksi muuttopalvelu. Meidän muuton toimiston ja kodin kalusteiden osalta hoiti Muuttohaukat. 

Muuttopalvelu Helsinki – miten valita muuttofirma?

Kun muutto häämöttää moni suuntaa hakukoneisiin ja kirjoittaa hakusanat “muuttopalvelu Helsinki” tai joku muu paikkakunta. Sitten tulee pitkä rivi eri firmoja ja näitä sitten moni lähtee kilpailuttamaan ellei ole tuttavan suositusta.

Jos listaan asiat, joita muuttopalvelun osalta arvostan tulee mieleen seuraavat seikat

  • Viesteihin vastaamisen nopeus.
  • Asiakaspalvelun laatu.
  • Täsmälliset aikataulut.
  • Kalusteiden ja kasvien huolellinen käsittely.
  • Muuttomiesten energia ja asenne.

Nämä kaikki asiat sujui Muuttohaukkojen kanssa erinomaisesti. En voisi olla tyytyväisempi saamaamme palveluun.

muuttohaukat kokemuksia

muuttopalvelut helsinki

Miten itse valmistelimme muuttoa?

Jotta muutto olisi lapsille mahdollisimman miellyttävä veimme itse oikeastaan kaiken pikkutavaran etukäteen leluista vaatteisiin ja astioihin. Kun muuttopäivänä tuotiin kalusteet oli pikkutavarat jo valmiiksi kaapeissa ja keittiö käyttövalmiina. Koti oli valmis ottamaan asukkaat vastaan.

Halutessaan voi ulkoistaa myös kaiken pikkusälän pakkaamisen, mutta halusimme tehdä sen itse.

Mitä rekka-autolliseen mahtuu?

250m2 omakotitalosta ja varastosta tuli tavaraa juuri täysi rekka-autollinen. Enempää ei kyytiin olisi mahtunut ja muutamia kalusteita olimme vieneet myös itse etukäteen.

Aamulla klo 8 kaartoi Muuttohaukat kolmen miehen voimin pihaan. Kalusteiden suojaamiseen meni useampi tunti ja yhden maissa starttasi rekka-auto pakattuna vanhan kodin pihasta kohti kultaista kartanoa. Kalusteiden kantaminen paikoilleen kesti muutaman tunnin ja illan pimetessä Muuttohaukat sanoivat heipat ja me saimme nauttia uuden kodin tunnelmasta.

Katso Reels video muutosta tästä 

kokemuksia muuttopalvelusta

muuttopalvelut kokemuksia

Muuttohaukat kokemuksia

Meidän muutto sujui erittäin hyvin ja Muuttohaukkojen henkilökunta oli oikein mukavaa. Kannattaa ehdottomasti pyytää tarjous muuttopalvelusta. Kiitos hyvästä yhteistyöstä.

muuttofirma helsinki

Mitä muutto maksaa?

Muutossa on aina monta liikkuvaa tekijää. Muuttopalvelu voidaan toteuttaa urakkana, tunti- ja/tai kilometriveloitus perusteella tai yhdistämällä näitä kahta. Muuttohaukkojen sivuilla voit laskea muuttosi hinnan. 

mita muutto maksaa

Muuttohaukat yrityksenä

Muuttohaukat on toiminut vuodesta 1992. Näiden melkein 30 vuoden aikana Muuttohaukoista on kasvanut valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö.

Tavoitteena on tarjota asiakkaille asiakaslähtöinen sekä yksilöllinen muuttopalvelu ja tarpeeseen soveltuva muutto. Muuttohaukat tekee kotimuuttoja ja yritysmuuttoja. Muuttopalveluita tarjotaan Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella Hyvinkäällä ja Turussa lähialueineen.

Muuttajan muistilista löytyy muuttohaukkojen sivuilta. 

Kiinnostaako kultaisen kartanon sisustusjutut?

Tänne alkaa tulemaan Fenghsui-sisustuksella toteutetuista tiloista juttuja. 

 

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös